AntiSpyware

Alla antispywareprogram innehåller

Bästa Antispionprogram

Ett tydligt tecken på att du har spyware(spionprogram) i din dator är att du upplever datorn som slö. Symtomen kan också vara mer abrupta som att du skickas iväg till websidor du inte valt eller att det poppar upp reklam på din skärm från ingenstans. Detta är irriterande men inte på något sätt farligt. Värre är det med program som ligger i bakgrunden och samlar information om dig/din dator eller vart du surfar och skickar denna information till ägaren av detta spyware. Dessa kan vara svåra att upptäcka manuellt.

Nedan finner du en lista över antispyware program som hjälper dig att skydda dig mot detta hot eller ta bort dessa spyware om de redan lyckats ta sig in i din dator.

Ett gott internetsäkerhets råd är att vara försiktigt med vad du laddar ned till datorn. Ofta finns det spionprogram inbakade i andra filer som musik, filmer och dylikt. Det är också därför mjukvara.se finns. Att hjälpa dig att guida dig i denna vildmark som kallas internet.

Top 5 bästa antispywareprogram

1
Läs vår Recension om Anti Spyware Ad-aware
Spionprogram (eng. Spyware och Malware) är ett växande hot mot dagens internetanvändare. Det är väldigt lätt att få datorn fullpackad med olika former av spionprogram och reklamprogram som bara försämrar prestandan drastiskt. Ad-Aware 2008 Proär ett s.k. antispyware – program. För den säkerhetsmedvetne användaren som vill vara säker på att ens dator har maximal prestanda och inte segas ner av mycket spyware är Ad-Aware antispyware vara svaret.
2
Läs vår Recension om Spysweeper AntiSpyware
Spy Sweeper antispyware är ett mindre känt program mot spionprogram(spyware och malware) och andra skadliga program. Det första intrycket är gott, trots att vissa poäng förloras när ett program försöker installera en s.k. ”toolbar” för min webbläsare.
3
Läs vår Recension om Stopzilla AntiSpyware
StopZilla anti-spyware ger vid en första anblick ett  bra intryck. Ett Antispyware program med fint gränssnitt och tonvis med funktioner och skydd.  Installationen visar på att skaparna har tänkt igenom hur en användare ska bemötas, samt vad som ska ske under en installation.

4
Läs vår Recension om Gratis AntiSpyware
Spybot Search & Destroy är ett program ofta prisat av IT-experter för att vara en riktig dyrgrip i djungeln av antispyware. Det är helt gratis, inklusive support och är känt för att kunna ta bort riktigt svåra skadeprogram, spyware och malware. Till skillnad från andra program har Spybot Search & Destroy antispyware även två aktiva komponenter som skyddar dig, fast dessa går ändå inte att jämföra med kommersiella lösningar.
Experten svarar på dina AntiSpywarefrågor
Christain Rudolf Skrivet av Christian Rudolf
Christian Rudolf är expertskribent här på Mjukvara.se han svarar på alla dina frågor.
 

Hjälpte denna sidan dig?

Tipsa gärna dina vänner genom att blogga, Twittra eller Facebooka Mjukvara.se AntiSpywaresida!

VideoGuider AntiSpyware
Nyheter om AntiSpyware