Recension av F-Secure Antivirus

F-Secure Internet Security är ett väldigt bra antivirusprogram och heltäckande skydd för din dator. Detta är Mjukvara.se:s favoritsäkerhetsprogram! Speciellt passar det användare som inte vill tänka så mycket på säkerhet när de är online. Programmet jobbar i bakgrunden på flera olika sätt för att skydda dig när du är online. Programmet är också prismässigt förmånligt! är du en vanlig internetanvändare av internet är F-Secure ett bra val.

F-Secure Antivirusprogram

Virus och säkerhetsprogram har historiskt varit lite jobbiga och svårförståeliga för vanliga människor att använda. Den nya generationens virusskydd är inte svåranvända och F-secure är ett lysande exempel på det. Instinktivt vet du hur programmet skall användas och det är en positiv mening när jag säger”det finns inte så många val att göra” Vilket visar att programmet är för vanliga internetanvändare men kanske inte för IT-proffs.

Programmet innehåller ett antal funktioner utöver antivirusfunktionen:

  • Antivirusprogram som skyddar din dator mot datorvirus och spionprogram, hela tiden.
  • Surfskydd! dvs när du Googlar dyker det upp en speciell symbol som visar om en sida är säker att gå till eller inte. Du kan alltså veta innan du klickar på en länk om det är farligt att gå dit
  • Föräldrarfilter!Du som förälder kan använda ”föräldrafilter” för att veta att dina barn inte besöker websidor som du inte vill att de skall besöka
  • Brandvägg!Du behöver ingen extra brandvägg, det ingår i programmet
  • Mailfilter! Programmet genomsöker dina inkommande mail så att du inte av misstag klickar på en länk eller laddar ned något du inte skall ladda ned
  • Säkerhetskydden jobbar i bakgrunden! Du behöver inte tänka på olika typer av hot utan programmet skyddar dig i realtid mot spionprogram, hackare, trojaner osv. Du behöver inte heller tänka på att uppdatera programmet. Det sköter F-Secure på egen hand.

F-Secures antivirusskydd är för vanliga internetanvändare. Programmet passar dig med små kunskaper om internet som handen i handsken. Du behöver inte göra några speciella inställningar utan kan ladda ned och installera bara. Så är det klart. Är du ett IT proffs och vill kunna göra specialanpassningar är nog inte F-Secure Internet Security din programvara.

F-Secure Internet Security har belönats med den högsta utmärkelsen av AV-Comparatives för bästa skydd mot malware och virus. En av de mer prestigefyllda utmärkelserna i säkerhetsbranschen på internet.