TRANSFORMERS: BATTLEGROUNDS

Transformers: Battlegrounds är ett strategispel med olika stridskartor som spelaren kan leva sig in i. Trots att det kan kännas lite komplext för nybörjaren är det ett otroligt intuitivt spel som egentligen vem som helst kan lära sig.

I spelet befinner sig jorden under invasion. För att rädda universum behöver du hjälpa BUMBLEBEE och Autobots med uppdraget. Detta gör du genom att skräddarsy ett helt eget team utformat med karaktärer som besitter både styrka och strategiskt tänkande. Genom att välja rätt karaktärer med de bästa förmågorna kommer ni (förhoppningsvis) krossa fienderna och återställa freden i universum!

Spela på egen hand eller tillsammans med andra

En funktion som vi älskar med Transformers: Battlegrounds är att man själv väljer om man vill spela solo (arkadläge) eller tillsammans med andra. Spelar du själv samarbetar du fortfarande med de olika karaktärerna, men då är dessa givetvis valda och styrda av en dator. Väljer du däremot att kämpa med andra vid din sida kan du bjuda in dina vänner eller familjemedlemmar – eller kämpa om världsfred med helt okända människor om du önskar det!

Tre svårighetslägen att välja mellan

Ännu något som gör Transformers: Battleground till ett så pass underhållande spel som det är, är det faktum att spelare kan välja mellan tre olika svårighetslägen. Således kan man börja på nybörjarnivån om man aldrig spelat förr, och kämpa sig upp i takt med att ens färdigheter utvecklas. Men föredrar man nybörjarnivån kan man såklart förbli bekväm och njuta av äventyret därifrån hela tiden! Det är fortfarande ett minst lika strategiskt spel, vilken nivå man än spelar på.