bookbeat

Prova BookBeat gratis i 45 dagar

Med över 900 000 ljud- och e-böcker i sitt bibliotek erbjuder BookBeat en oöverträffad samling av litteratur för alla smaker och intressen. Oavsett om du vill lyssna på den senaste deckaren, fördjupa dig i en fängslande biografi eller återuppleva en barndomsklassiker har BookBeat garanterat något för just dig. I denna guide finner du all nödvändig information om BookBeat, samt värdefulla tips och tricks som kan vara bra att ha i åtanke när du börjar utforska appen.

Vad är Bookbeat?

BookBeat är en ledande digital abonnemangstjänst för ljudböcker och e-böcker. Tjänsten erbjuder användare obegränsad tillgång till ett omfattande bibliotek av titlar via en app eller på datorn. Med dess ständigt växande utbud av böcker av olika genrer och på olika språk passar BookBeat en mångfald av olika läsare och lyssnare – oavsett om du är en inbiten bokälskare eller nybörjare.

En av de största fördelarna med BookBeat är den flexibilitet och bekvämlighet som erbjuds för användare. Du kan helt enkelt njuta av böcker när som helst och var som helst! Med offlineläget kan du dessutom enkelt ladda ner dina favoritböcker för att lyssna eller läsa utan internetanslutning, vilket gör appen idealisk för personer på resande fot eller med begränsad tillgång till internet. Utöver det breda utbudet av titlar erbjuder BookBeat även personliga rekommendationer och skräddarsydda spellistor baserade på användarens läs- och lyssningsvanor, så att du enkelt kan upptäcka nya författare och genrer som passar din smak.

Öppna konto

För att öppna ett konto på BookBeat och få tillgång till de många olika titlarna som erbjuds behöver antingen besöka deras webbplats, eller ladda ner appen från App Store eller Google Play Store. Appen är oerhört enkel att använda, så det är rekommenderat att använda denna för att lyssna eller läsa böcker via BookBeat. När du har installerat appen klickar du på alternativet ”Registrera” eller ”Skapa konto”. Därefter kommer du att behöva ange din e-postadress och välja ett lösenord för ditt konto.

Efter att ha fyllt i den grundläggande informationen kan du välja vilket abonnemang du vill ha som användare. Det finns flera planer att välja mellan beroende på behov och budget. När du valt det alternativ som passar dig bäst är det dags att fylla i betalningsinformationen för ditt konto. BookBeat accepterar betalning via debit- och kreditkort. När detta är klart är ditt konto skapat, och på så vis får du tillgång till det breda utbud av ljud- och e-böcker som BookBeat har att erbjuda.

Prova Bookbeat gratis

Om du är osäker på vilken plan som passar dig bäst, eller om du är osäker på om BookBeat ens är något för dig, kan du alltid börja med en gratis provperiod för att utforska tjänsten. Under provperioden får du prova BookBeat gratis, och på så vis får du tillgång till alla funktioner och det omfattande biblioteket av ljudböcker och e-böcker. Detta ger dig möjlighet att upptäcka och bedöma om tjänsten passar dina behov och intressen. Det är ett utmärkt sätt att bekanta sig med BookBeat utan att förbinda sig till ett betalat abonnemang.

Prova BookBeat gratis i 45 dagar

Vilket abonnemang passar dig?

BookBeat erbjuder två olika abonnemangsalternativ till olika priser.

  1. Basic: Med detta abonnemang får du tillgång till 20 timmars lyssning varje månad för 99 kronor. Perfekt för dig som inte lyssnar på ljudböcker varje dag, men ändå vill ha tillgång till ett brett utbud av böcker.
  2. Premium: Detta abonnemang bjuder en generösare mängd lyssningstid för dig som älskar att fördjupa dig i böcker. Med 100 timmar per månad har du möjlighet att njuta av ännu fler ljudböcker och e-böcker för 169 kronor.

Familjedelning

Om du vill dela BookBeat med familjen kan du enkelt lägga till upp till fyra olika profiler mot en extra kostnad. Priset för varje extra profil är 49 kronor för Basic samt 69 kronor för Premium. Varje profil får du samma antal lyssningstimmar som huvudprenumeranten.

Om du förbrukar din lyssningstid och vill lyssna mer

Om du förbrukar din tilldelade lyssningstid i Basic-abonnemanget finns det en möjlighet att uppgradera till Premium genom att betala mellanskillnaden till det högre priset, beräknat baserat på antalet dagar som återstår i den nuvarande perioden. Om du har utnyttjat dina 100 timmar i Premium-abonnemanget kan du också köpa till 25 extra timmar till en kostnad av 69 kronor.

Över 900 000 ljudböcker och e-böcker på BookBeat

BookBeat erbjuder ett brett och varierat utbud av böcker och titlar som tilltalar en mångfald av läsare och lyssnare. Med nästan en miljon böcker inom olika genrer och kategorier finns garanterat något för alla smaker och intressen. För de som älskar att fördjupa sig i en historia av olika slag finns det till exempel ett omfattande utbud av romaner och skönlitteratur från både internationella och svenska författare. Deckarälskare kan i sin tur njuta av spännande mysterier och fängslande kriminalromaner.

För de som är intresserade av personlig utveckling och kunskap erbjuder BookBeat också ett brett utbud av självhjälpsböcker och facklitteratur inom områden som hälsa, karriär, ekonomi och mycket mer. För barnen finns i sin tur ett rikt utbud av underhållande och lärorika barnböcker – från klassiska sagor till moderna äventyr. Med interaktiva och färgglada böcker är det enkelt att locka till läsning och lärande hos de yngre läsarna.

Här är de mest populära böckerna på BookBeat just nu

Bland de mest populära böckerna på BookBeat just nu hittar vi en spännande mix av genrer och författarskap som tilltalar en bred läsarkrets. Jussi Adler-Olsens Sju kvadrat med lås samt Kvinnan i rummet har båda blivit favoriter bland kriminalromanfans för dess nervkittlande mysterier och välutvecklade karaktärer. Mariette Lindsteins bok Lång väg hem tar sin tur med sig läsarna med på en emotionell och tankeväckande resa genom sektlivets mörka vrår. Samtidigt erbjuder Liza Ridzéns bok Tranorna flyger söderut en gripande skildring av familjeband och äventyr i en poetisk och vacker berättelse. Dessa böcker har inte bara lockat läsare med sina fascinerande handlingar, utan också berikat deras läsupplevelse med djupa teman, starka karaktärer och välskriven prosa.

FAQ

Hur skapar jag ett BookBeat-konto?

För att skapa ett BookBeat-konto kan du enkelt besöka deras webbplats eller ladda ner deras mobilapplikation från App Store eller Google Play Store. Klicka på alternativet ”Registrera” eller ”Skapa konto” och följ sedan anvisningarna för att ange din e-postadress och välja ett lösenord. Efter att du har fyllt i grundläggande information är ditt konto skapat och du kan börja utforska BookBeats bibliotek av böcker.

Vilka betalningsalternativ erbjuds?

BookBeat accepterar betalning via kreditkort och debetkort. Under registreringsprocessen kan du enkelt fylla i betalningsinformationen och välja det alternativ som passar dig bäst.

Kan jag skapa ett konto när jag inte är i Norge?

Ja, du kan skapa ett BookBeat-konto från nästan var som helst i världen så länge du har tillgång till internet. BookBeat är tillgängligt för användare i flera länder, vilket gör det möjligt för många olika människor att njuta av deras tjänster och utforska det omfattande biblioteket av böcker.