Apparna som kommer ta din produktivitet till nästa nivå år 2022

Jobb, skola fritid… ja, oavsett vad man väljer att lägga sin tid på vill man känna sig produktiv. Det finns många faktorer som kan förändra din produktivitet, allting mellan vädret till humöret. Alla dagar kommer man varken känna sig, eller faktiskt vara produktiv, men det är ingen hemlighet. Det ska få finnas dagar där man känner att man absolut inte vill göra något, så man gör inget. Dock finns det även de dagar då man vill göra grejer, men produktiviteten finns inte.

Oroa dig inte, du kommer nu öka din produktivitet marginellt! Här på ReviewsBird under fliken appar kommer du inte bara kunna se alla appar som finns tillgängliga, utan du kommer kunna läsa recensioner om dem för att öka dina chanser att faktiskt bli nöjd.

Dessa faktorer kan påverka din produktivitet

Att arbeta effektivt är inte alltid enkelt, även fast det handlar om något så roligt som att läsa favoritboken kan det i perioder kännas både tufft och jobbigt. Dessa faktorer nedan är sådana som kan göra dig oproduktiv, så du kan hålla dem i baktanke nästa gång du känner produktiviteten gå ned.

  • Din uppmärksamhet riktas till mobilen jämt och ständigt, oavsett om det är ett snabbt inlägg på Facebook eller ett roligt meddelande.
  • Att ha en plan är alltid bra. Så att helt och hållet skippa alla planer kan vara dåligt för produktiviteten. Något som heller inte är bra är att planera in allt för mycket, vilket i slutändan kommer leda till onödig stress då du inte får alla planer gjorda.
  • En stökig miljö att arbeta i. Visserligen kan det kännas som på film att sätta sig och jobba på ett hektiskt café, men faktum är att de inte alls är så bra för produktiviteten.

Appar och metoder som ökar din produktivitet

Oavsett projekt eller arbete gäller det att ha ett mål, lika är det med produktiviteten. Vill du sitta ett visst antal timmar och jobba? Eller vill du skapa en ny vana för att faktiskt komma in i mer produktiva rutiner? Kom alltid ihåg att börja med att sätta upp ett mål.

Tips på två av många appar: 

Notion – app som kan hjälpa den som känner sig oorganiserad, kan användas privat eller i grupp. Appen kan hjälpa användaren att sköta listor, kalendrar, databaser med mera. Nya användare kan prova på gratisversionen, men det går även att betala för ytterligare funktioner.

Freedom – För många kan det kännas krävande att jobba online på datorn, eftersom det finns en mängd distraktioner man hellre skulle ägna sin tid åt. Vid användningen av appen Freedom går det att låsa appar och program, för att göra dem oåtkomliga under arbetsdagen.

Sist men inte minst

Vi vet att produktivitet kommer och går, och bara för att en app fungerar för dig behöver den inte fungera för din granne. Dock finns det hjälp att få till den bristande produktiviteten och du kommer hitta den bästa appen för dig genom att först läsa recensioner innan du installerar en app.