Jämför webbhotell

…visar min och TkJ:s undersökning om Bloggande och kärlek. Hela 84% av de som svarade trodde att det var möjligt att träffa sin partner via bloggande. Jag tyckte detta var en förvånansvärt hög siffra.  Jag tolkar detta som att bloggande inte alls är speciellt skiljt från verkligheten. Nu är det en stor andel bloggare som svarat men det förstärker snarare relevansen eftersom det är ju de som är utsatta för ”bloggkärlek”.

Följd frågan blir ju hur många som då har träffat sin partner via sin blogg. 4% anger att de träffat en partner via bloggande. Kanske inte så hög siffra. Betänk dock att för de flesta människor är bloggande en ganska ny företeelse. år 2005 fanns det endast 18000 bloggare i Sverige och även om de är många fler har ju merparten av bloggarna mindre än två år av historia.

”Blogga är en social aktivitet precis som verkligheten är. Man kan träffa på sin livspartner i alla sorters sociala aktiviteter och både på nätet och i verkligheten”

Tror jag. Att jag tycker Bloggande är en dialog är ingen nyhet för er som brukar läsa vad jag skriver och denna undersökning tycker jag bevisar det. Blogg borde döpas om till ”prat” Det hade mycket bättre beskrivet vad som händer därute. Bloggbävningar är inget nytt i bloggosfären, hångelbävningar väntar vi fortfarande på men jag hoppas de händer!
Den frågan som dyker upp i min hjärna är hur gör man då? Nu är de som svarat på undersökningen anonyma men om någon av dessa 4% läser detta. Skriv vad som hände er? Hur man gör är antagligen en frågeställning jag inte kommer besvara här men jag borde kanske starta hångelbloggen och skriva om ämnet. Antagligen något som hade rönt stort intresse(hångelbloggen.se är ledig)
Fullständig redovisning av min och TkJ.s undersökning om bloggande och kärlek:
Är du man eller kvinna?
Man: 34%
Kvinna: 66%
Har du träffat en partner genom din blogg?
Nej: 96%
Ja: 4%
Tror du att man kan möta en partner genom att blogga?
Ja: 84%
Nej: 16%
Har du köpt en present till din partner genom tips på blogg?
Ja: 17%
Nej: 83%
Har du skickat en Alla hjärtan-hälsning via din blogg?
Kommer att göra: 13%
Ja: 11%
Nej: 75%
Bloggar du tillsammans med din partner?
Nej: 94%
Ja: 6%
Bloggar din partner för mycket?
Ja: 5%
Nej: 95%
Är bloggare mer otrogna eller trogna?
Mer trogna: 8%
Mer otrogna: 6%
Vet ej: 86%
Är du svartsjuk på din partnerns blogg?
Ja: 2%
Nej: 98%
Bilden i denna bloggposten är min bild(fråga inte varför jag äger en massa kärleksbilder 😉 ). Ni får gärna använda den bara ni länkar tillbaka till Mjukvara.se