Skydda din dam på alla hjärtan! - Mjukvara.seI normala fall brukar man som Alfahane var väldigt beskyddande mot sin kvinna. Vad skulle tex hända om någon kom fram och bråkade med din fru/sambo/fästmö/flickvän. Jag tror inte jag har någon manlig läsare som inte skulle bli extremt upprörd. Troligen blir det handgripligheter.
Men hur funkar det på nätet? Din partner blir attackerad hela tiden! Hackare söker systematiskt nätet och försöker ta sig in i din flickväns dator(oftast får inte en du vara där 😉 ) Spammare försöker skita ned henns blogg och det mailas erbjudande om Viagra till henne. Är din partner mycket på forum kan det hända att hon sextrackaseras.
Det finns inte så mycket du kan göra åt detta. Det är bara att knyta handen i fickan och säga till henne att vara försiktig. Men idag kan du göra en liten sak av omtanke. Lavasoft har försett mig med fyra licenser av deras Antivirusprogram Helix som du kan ge till din bloggande flickvän. Skriv en kommentar här i kommentarsfältet och sedan ber du din Flickvän maila mig på Rudolf kanelbulle Mjukvara.se och säga att ni är tillsammans och att hennes pojkvän bryr sig. Då har du gett din flickvän/partner ett antivirus program som varar i ett år. Inte så romantiskt men gör du det av omtanke, så kommer du får hångla ikväll 😉
Om du inte vill henne ett antivirus så tipsa henne om att det i alla fall finns gratis antivirus att få
Din IT Kunskap har också en tävling med Antivirus inför alla hjärtan.
Hos Tkj pågår också en antivirustävling där du behöver svara på ett antal frågor för att få ett antivirusprogram