Odds på fotbolls EM 2021 från din dator, surfplatta eller mobil

Fotbolls EM är högst sannolikt årets viktigaste händelse. Vi behövde liksom påminnas om den där gemenskapen vi så länge saknat under dessa pandemitider. Sedan 11 juni har europeiska fotbollsfans följt varenda match och hoppats på att se sina favoritlag och spelare gå vidare till finalen. Förutom spänningen som medföljer matcherna under EM har många fans förstått charmen med betting på sporten.

Att spela på fotbollsodds är ett utmärkt sätt att följa matcherna och krydda till spänningen ytterligare på. Men hur gör man som nybörjare om man vill komma igång med oddsspel på fotboll? Det vill vi gärna besvara här!

Följ matcherna på William Hill

Första steget är att hitta en bettingsajt. Det vill säga en hemsida där man kan betta på fotboll. Vår favorit är utan tvekan William Hill. Betting på William Hill är inte bara det bästa alternativet för den som vill följa matcherna i realtid, men också för den som vill försäkra sig om att alltid få de mest aktuella oddsen. På William Hill kan du följa matcherna från din dator, mobil eller surfplatta och placera bets på de spel som passar dig. Kom ihåg att betting är en form för gambling, så riktiga pengar är på spel. Se därför till att spela ansvarsfullt och hålla koll på din bankrulle regelbundet för att vara på den säkra sidan.

Förstå oddssystemet

Är du nybörjare till betting bör du också (såklart) förstå hur oddssystemet fungerar. Det är nödvändigt att känna till eftersom det möjliggör det för dig att förstå hur sannolikt det är att ett visst resultat inträffar och vad dina potentiella vinster blir.

Odds är rent kortfattat ett procentuellt system som förklarar hur troligt det är att en viss händelse inträffar. Det vill säga hur pass stor chans det är för att exempelvis Sverige kammar hem vinsten under finalen i EM – de är ju trots allt klara för åttondelsfinalen!

För att få fram dessa odds använder sig spelbolag som William Hill av statistik och olika analyser. Det sitter alltså oddsexperter och förutsäger sannolikheten för olika resultat som de sedan presenterar för användarna.

Placera bets och njut av spänningen

När du väl hittat en legitim bettingsajt som William Hill och bekantat dig med odds så kan du äntligen börja njuta av ordentlig spänning! Odds kan du placera på ett par olika spelmarknader. Vanligast är det att man spelar på oddsen av ett specifikt gruppspel, eller lägger ett bet på den spelare man tror gör flest mål under hela turneringen. Du kan spela långsiktigt eller utforska live betting, det vill säga att du placerar bets samtidigt som du ser oddsen och kampen i realtid.

Som vi tidigare betonat är det viktigt att du är införstådd med att fotbollsbetting är en sorts gambling. Det vill säga att man spelar med riktiga pengar och därför finns det en risk för att man förlorar pengar. Se till att spela med ansvar så att du kan njuta av spänningen med odds på fotbolls EM 2021 från din mobil, surfplatta eller dator!