IPTV King

IPTV King

Med IPTV King slipper du som älskar filmer, serier och sport krångla med antenn, parabol eller någon annan utrustning. Istället förses du med ett helt nytt sätt att titta på TV, nämligen genom IPTV King. Det enda du behöver är en stabil internetanslutning på minst 30 mbit/s. När du försäkrat dig om att du innehar detta kan du utforska en mängd olika suveräna boxar och se TV-innehåll från din dator, smartphone eller surfplatta.

IPTV King är således framtidens sätt att se på TV. Med deras tjänst kan du som kund bläddra bland över 9000 kanaler från 20 olika länder. Innehåll som sträcker sig från film och tv-serier till sport och nyheter. Ett måste för tv-tittaren som kräver on-demand sändningar!

Njut av ett massivt kanalutbud till en billig peng

Tjänsten IPTV King samarbetar med de flesta boxarna man kan tänka sig. Här finns det innehåll från VIASAT, C More, DigiTurk, LigTV, Sky UK och många fler att tillgå. Med IPTV King behöver man således inte bli kund hos varje bolag för att se deras innehåll, istället tillgår man allt på ett och samma ställe med hjälp av IPTV King och en bra internetanslutning!

Hur ser kostnaden ut för denna fantastiska tjänst då? Först och främst vill vi säga att vi upptäckte att man kan få ett 24h “gratisprov” på IPTV King. Det vill säga att man kan registrera sig och utforska deras utbud i 24 timmar utan att behöva betala för det. För att göra detta surfar man helt enkelt in på deras sida och skapar sitt kostnadsfria konto.

Skulle du gilla tjänsten och vill fortsätta, erbjuder IPTV King ett 3 månaders, 9 månaders eller 1 års-abonnemang. Just nu kostar 1-årsabonnemanget endast 1350 kr, så skulle du vara nöjd med tjänsten är detta definitivt ett lönsamt alternativ!

Hur fungerar IPTV King?

Innan man tecknar en tjänst som IPTV King vill de flesta gärna veta hur det egentligen fungerar. Vi är inte proffs, men vi vet grunderna och vill gärna dela med oss av dem.

IPTV står för “Internet Protocol TV”, eller direkt översatt till svenska “Internet-Protokoll-TV”. “IP” i IPTV innebär det samma som IP-adress. Det innebär alltså helt enkelt att allt det som din TV kommunicerar gör den med hjälp av detta internetprotokoll.

Gentemot en konventionell kabel- eller satellit-TV, där sändare skickar ut signaler, och endast tittare som tecknat ett abonnemang med dessa kanaler kan se det, kan de med ITPV se alla de begränsade kanalerna. Hur? Jo, istället för att sända innehållet via kabel eller satelliter, skickar IPTV tv-innehåll via din vanliga internetanslutning. Det är just därför du förväntas ha en anslutning på minst 30 mbit/s för att kunna använda dig av IPTV King!

Är det lagligt att se TV med IPTV King?

Frågan som består är nu givetvis huruvida IPTV är lagligt eller inte. Om vi ska göra det riktigt kort: ja, IPTV är lagligt för dig som kund. Detta eftersom avkodningen av de kanaler du ser på inte sker hos dig. Däremot är det som leverantörerna gör något olagligt, men detta är ingenting du drabbas av som konsument. Vill du använda dig av en IPTV tjänst som IPTV King är det därför fritt fram!