Vad föredrar svenskarna, sportspel eller casinospel?

Behöver du uppdatera drivrutinerna på din PC på grund av dålig bildupplösning eller ljudkvalitet? Då kan du med fördel ta hjälp av Driver Booster – programmet som snabbt och smidigt hjälper dig uppdatera drivrutinerna. Driver Booster är ett lättanvänt och kraftigt verktyg som förbättrar din enhets prestanda, om det så är för hemmaarbete, musikproduktion och/eller spel!

Vad är “Driver Booster”?

Som namnet antyder “boostar” Driver Booster din dators drivrutiner. Detta verktyg strävar efter att alltid hålla ditt system uppdaterat genom att automatiskt genomsöka systemet efter installationen. På så sätt kan den ge dig en omfattande lista över datorns drivrutiner, och därmed får du reda på fullständig information som ålder och huruvida de behövs utbytas eller inte.

Om dina drivrutiner behövs bytas ut kan Driver Booster få rätt drivrutin från sin databas och installera den korrekt på din enhet. Med sitt interaktiva gränssnitt är den lättanvänd och ett måste för den som bryr sig om sin dators prestanda. Driver Booster löser allt, så du behöver inte göra annat än att installera program, luta dig tillbaka och se din dator köra snabbare än den gjort på länge.

Varför använda sig av Driver Booster?

Om det inte redan gjorts tillräckligt tydligt används Driver Booster för att automatiskt uppdatera och/eller byta ut din enhets drivrutiner. Detta gör den när du upplever problem som uppstår i samband med ett föråldrat grafikkort eller dålig ljudutsöndring. En PC håller inte för evigt – det kan ingen förneka. Men bara för att den börjar köra segare än vanligt betyder det inte att du behöver byta ut den. Du kan fortfarande använda din dator, den behöver förmodligen bara uppdateras.

Det är här Driver Booster kommer till undsättning! Många upplever svårigheter med att själva uppdatera sina drivrutiner. Det känns antingen allt för komplext, eller så låter man bli helt och hållet för att man är rädd att man gör något fel. Detta problem slipper du med Driver Booster – den automatiska drivrutinsuppdateraren som kan uppdatera fler än 3 500 000 enhetsdrivrutiner och spelkomponenter! Du behöver nämligen inte göra annat än att installera, starta programmet och därefter kan du koppla av under tiden som Driver Booster fixar jobbet åt dig.

Uppdatera din drivrutin med 1 klick – helt gratis!

Driver Booster finns att ladda ner helt gratis från operatörens officiella hemsida. Då får du ett verktyg som uppdaterar din drivrutin med 1 enda klick, utan att behöva betala ett enda öre! Många gånger kostar liknande program en viss summa pengar i månaden, men Driver Booster har istället valt att utveckla ett program som kan vara tillgängligt för alla. Kvaliteten på deras program är dock minst lika bra som de betalversionerna levererar.

De erbjuder samtidigt en “Pro”-version, som kostar en årssumma pengar. Denna pro-version är dock inget måste att ladda ner, men givetvis förses du med ett mer optimerat verktyg om du bestämmer dig för detta. Driver Booster Pro kostar just nu 349 kr/året, vilket som enligt oss är ett riktigt kap! Vill du att din nuvarande dator ska kännas praktiskt taget som ny rekommenderar vi definitivt att du passar på att ta del av erbjudandet.