Mjukvara Logo

Mjukvara.se visar dig de femton Bästa programmen till Iphone

Hem / Mjukvara.se visar dig de femton Bästa programmen till Iphone

15 Heta Iphone Apps

Postad av: CR

iPhoneprogram eller Iphone apps som de också kallas, finns det idag över 170000 stycken av på Apples appstore. Vi på mjukvara.se har listar 15 bra program till iPhone som vi gillar. Detta är iphone apps som vi tycker att du måste ha i din iPhone. Det är samtidigt 15 goda skäl till att köpa en iPhone.

Snabbfakta
Vad lär jag mig?
-Nya coola program just nu till din Iphone
Vad behöver jag
-En Iphone
Vad lär jag mig?
-Vilka apps som är intressanta att spana in till din Iphone

2007 lanserade Apple iPhone som kom att revolutionera hela mobilbranschen. En telefon som har en 3,5" touch-skärm var något helt nytt. I början såldes iPhone bara i USA och sommaren 2008 fick vi i Sverige äntligen möjlighet att köpa den. I och med iPhones enorma popularitet så lanserade Apple AppStore, en affär i iTunes där applikations utvecklare kan utveckla och sälja egna program till iPhone. I AppStore finns många tusen Iphone apps, vissa är gratis och andra kostar pengar. Över 500 miljoner nedladdningar har gjorts från AppStore. Det är helt enkelt en enorm framgång.
 

Spotify Iphone App

Spotify Iphone app! För alla som någon gång testat Spotify framstår valet som rätt självklart. Visionen om all musik till alla och tom gratis ibland gör att detta är ett magiskt Iphone program. För att få tillgång till Spotify i din Iphone måste du ha ett premiummedlemskap, vilket kostar 99 SEK. Skillnaderna mellan Spotify i Iphone och i en vanlig dator är inte så stora. Du kan fortfarande spara spellistor och spela dem när du är offline(Fast bara när du använder Wifiläget) Det som skiljer är att du ej kan kan spara gamla sökningar eller använda radiofunktionen.

Surfar du på 3gnätet fungerar Spotify felfritt. Du väljer en låt och redan efter några sekunder börjar den spelas utan avbrott. Är du utanför 3G räckvidd är det genast lite värra. Då kan det hacka en del när du spelar upp låtarna. Spotify är en av mina absoluta favoritprogram men det finns en nackdel. När du spelar musik kan du inte göra något annat. Använder du Spotify i Iphonen får du nöja dig med att bara göra det och inget annat. Ett premium abonnemnang hos Spotify kostar 99 SEK per månad.

Ladda ned Spotify från App Store, till din Iphone här!


Facebook i din Iphone:


Facebook har gjort en applikation till iPhone , i programmet kan du i princip gör allt som du kan när du använder Facebook direkt vid datorn. Gränssnittet är enkelt vilket gör programmet väldigt användarvänligt. En bra funktion är att det är mycket enkelt att ladda upp bilder tagna med din iPhone direkt till Facebook. Antingen kan du välja att ladda upp en bild du tagit tidigare eller att ta en helt ny bild. Så är du medlem så ladda genast ner Facebook till din iPhone och börja håll kontakt med dina vänner direkt i telefonen. Kolla på dina vänners bilder, titta vad dina vänner har för sig eller uppdatera din status. Allt med Facebook i iPhonen.

Ladda ned facebookapplikationern från Apple App StoreSleepcycle

Att känna sig som en färsk viltolycka när klockan ringer på morgonen är nog en känsla som många känner igen sig i. Detta kan bero på att du precis när klockan ringer befinner dig i den djupa delen av din sömn. Lösningen på detta problemet är inte att inte ha en väckarklocka utan att väcka dig när du inte är i detta stadie av djupsömn. Sleepcycle gör detta! Tack vare Iphones inbyggda rörelsesensor känner Iphonen av hur du rör dig under natten, lär sig hur du sover och försöker väcka dig när du befinner dig i rätt sömnläge. Skaparna av Sleepcycle kallar det en "Bio väckarklocka"

Man kan såklart argumentera med vetenskapen bakom denna teorin. Men många jag pratat med upplever att de blivit hjälpta och känner sig piggare. Det kan såklart vara inbillning men om det funkar så funkar det. Detta är också ett utmärkt tillfälle att faktiskt sova med sin Iphone något som jag tror många egentligen vill.

Sömn är ju en del av livet som man inte upplever så mycket. Att se vad som händer i din kropp och mäta det på olika sätt, leder till större insikt om hur kroppen fungerar och i förlängningen så leder det till att vi mår bättre och har bättre hälsa. Sleepcycle har fina samlar data över ditt sömnbeteende och denna data visas som av programmet i graf form. Priset är också  överkomligt, 99 USCent. Det är mindre än vad aftonbladet kostar. Det kan vara väl investerade pengar om man mår bättre när klockan ringer.

Ladda ned Sleepcycle från Iphone app store här!


 Svt Iphone App-Fantastiskt innehåll

SVT.s Iphone app är välgjord. Den använder din Iphones lilla skärm på ett väldigt bra sätt. Korta klipp startar nästan direkt, längre klipp kan du få vänta en minut tills telefonen hunnit buffra delar klippet. Detta för att programmet inte skall hacka under uppspelning. I skrivandet stund kan du inte se program i realtid. Bara arkiv. Jag tror i framtiden får vi se även SVT:s iphone app strömma SVT:s program i realtid. Jag kan faktiskt inte komma på en enda sak jag tycker är negativt med denna app. Välgjord, användarvänlig och fantastiskt innehåll.

Ladda ned SVT play från Iphone store här


Tweetdeck För Iphone-Magiskt Användargränsnitt
 
Tweetdeck för Iphone. Jag vet att Twitter ännu är en ganska nerdigt program. Det är kanske bara en procent av Sveriges befolkning som använder Twitter. Men kombinationen Twitter och Iphone är som äpple och kanel. Det bara funkar tillsammans

Jag tycker att Tweetdeck är den twitterapp som sorterar och kategoriserar informationen bäst. Detta är kanske inte så viktigt när man följer 50 personer men följer man 700 som jag gör och adderar några standardsökningar på ord som intresserar mig. Då är det lätt att det blir information overload. Tweetdeck för Iphone synkar perfekt med din desktop och visar informationen på samma lättöverskådliga sätt. Jag har heller inte mött några strul eller kapacitetsproblem. Ibland kan man märka att den går gnutta sakta men jag har viss förståelse för det. Min Twitter kan ibland vara som en kulspruta samtidigt som jag själv skriver, söker och scrollar. Man skall också ta i beaktande att Tweetdeck är gratis. Tweetdeck är utvecklat av en ensam engelsk kille som heter Iain Dodsworth och Tweetdeck är en av de mest använda twitterprogrammen.

Ladda ned Tweetdeck för Iphone från Iphone App store här


VinVin-En Iphone App för Vuxna

Gillar man vin är denna nästa ett måste. Här finner du hela systembolagets sortiment. Priser, typer, från vilket land vinet kommer, produktkoder. Ja, all information du finner i systembolagets pappersprislista. Utöver detta finns det recensioner från Allt om Mat. Varje vin som testats av Allt om Mat finns här, vilket är en ansenlig mängd. Hela systembolagets ordinarie prislista testas en gång per år. Utöver detta är det en hel del nyhet som får uppmärksamhet av Allt om Mat löpande. Även dessa finner du här.

Så de viner du får i present när du har fest, ja, de kan du enkelt kolla upp pris och kvalite på, i denna applikationen. Även när du står i systembolagets butiker och tvekar om du skall ta en flaska med fin etikett eller om du skall försöka hitta något speciellt, har du stor nytta av denna Iphone applikation. Har du många favoritviner kan du enkelt bokmärka dem i applikationen så du kommer ihåg namnen till nästa gång du är på Systembolaget.

Ladda ned VinVins Iphone app från Iphone App Store här


   Runkeeper-Coolaste Appen för joggingsugna
   
Att mäta sin kropp och det man gör är något som kommer komma mer och mer. Detta gäller allt och är det så att du är joggare vill du gärna hålla koll på dina prestationer. När du kan följa din utveckling i siffror blir det så mycket roligare. Runkeeper hjälper dig med detta. Med hjälp av Iphonens inbyggda GPS håller applikationen reda på tid, sträcka, tempo, genomsnittstider och mycket annat.

Att hålla reda på sina prestationer är såklart roligt men när du sprungit färdigt kan du ladda upp all denna infon på weben och jämföra med andra, kolla tiden på en specifik del av sträckan eller bara se på en karta, var du sprungit. Vanebildande, speciellt om man som jag, bara ger sig ut och springer en timme eller två utan fast runda. Man vill gärna så vart man sprungit så man slipper springa vilse igen! Runkeeper Iphone applikation finns både som gratis version och proversion för 10 USD. SKillnaden ligger i att du kan anpassa applikationen mer. En möjlig nackdel är att man kanske inte vill släpa med sig sin Iphone när man springer, den är ju trots allt inte så liten.

Ladda ned Runkeeper från Iphone App store här


Shazam-Upptäck vem som spelar den fantastiska låten

Är man musikknarkare är detta en magisk applikation. När man är på stan, på klubbar eller hemma hos bekanta hör man musik som man blir kär i men man vet inte vem eller vad som spelar. Då öppnar man bara Shazam och håller Iphonen mot högtalare så berättar Shazam för dig vem som spelar, titel på låten och vilket album som du finner just denna låten. Sedan kan du enkelt hitta låten via din Spotify klient i din Iphone!

Shazam är inte perfekt. Jag testade några väldigt udda underground låtar. Då hade Shazam i vissa fall lite problem. Jag skulle dock tro att detta är undantaget som bekräftar regeln. Shazam funkar, hör du ny musik så berättar Shazam för dig vem det är. Utöver denna igenkänningsfunktion finns det toplistor över vad Shazams användare gillar. Det finns tom ett speciellt billäge, så du slipper släppa ratten när du skall undersöka vem som spelar vad. Shazam bara berättar för dig vad som spelas utan att du behöver göra något. Shazam finns både som gratisversion och som betalapplikation. Den stora skillnaden är att betalfunktionen låter dig ta del av mer information och spara det du gör lättare. Kostnaden för betalversionen är är 5 USD.

Ladda Ned Shazam till din Iphone från Iphone App Store här


SF-Iphone apps-Kolla Bion

Bio är fortfarande en stor grej. Fildelning har knappast ändrat på detta. Det faktum att SF:s Iphone app är nedladdad flera hundra tusen gånger visar detta. Du använder SF:s iphone program precis som deras websida. Kollar utbudet av filmer, var de går och bokar biljetter. Har du svårt att välja finns det trailers på filmerna och är du i en ny stad och vill se på bio, kan du tom få en vägbeskrivning genom Iphones inbyggda GPS. Enda nackdelen är att man kan inte välja exakt var i salongen man skall sitta när man bokar biljetter. Applikationen är gratis och är antagligen ett måste om du letar svenska Iphone apps.

Ladda ned SF:s Iphone app från Iphone App Store här
Bambuser-Dela dina ögonblick med video med dina vänner nu

Bambuser är en svenskutvecklad tjänst som gör att du i realtid kan skicka ut din video från din Iphonekamera, live på nätet. Det betyer att du kan vara , tex på krogen, i skogen, ja var som helst det finns mobiltäckning, videofilma live och sedan kan alla andra framför sina datorer, ta del av denna video, i realtid. Man kan nästan likna det vid din privata tv-kanal som bara handlar om dig och det du gör. Med en knapptryckning börjar du videofilma och denna videofilm skjuts ut på nätet i realtid

En liten detalj i Bambusers Iphone program är att programmet frågar dig om du vill dela din position med videoströmmen. Då visas i videon var du befinner dig geografiskt. Bambuser Iphone app är gratis att använda men Bambuser kräver att du registrerar dig på deras websida och skapar ett konto

Ladda ned Bambusers Iphone App från Iphone App Store härBubblare bland Iphone apparna:

Det finns många fler Iphone applikationer som platsar här, nedan finner ni några bubblare. Listan kan göras längre och jag får säker tillfälle att återkomma till den.

Gowalla-Dela var du är, hela tiden

Gowalla och Foursquare är speciella Iphone applikationer. Eftersom Iphone har en inbyggd GPS möjliggör detta en helt ny typ av tjänster som inte funnits tidigare. Genom Gowalla kan du dela platser med andra användare. Detta låter kanske trivialt men applikationerna är byggda som spel. När du kommer till en geografisk plats, tex ditt favoritfik, kan du "Checka in" och genom att genomföra olika typer av uppdrag, tex checka in på fem olika platser, för detta får du belöningar. Andra Gowalla användare kan också lämna efter sig digitala saker på dessa platser som du kan plocka med dig eller lämna efter dig. Du kan också se vilka Gowalla användare som checkat in på platser nära dig. kanske vill du gå fram och hälsa på dem?

Jag valde medvetet att inte ranka dessa utan lämna dem som bubblare. Jag är nämligen lite tveksam till dessa eftersom man lämnar efter sig ett så tydligt geografiskt spår och vanemönster. Andra människor, tex kriminella kan använda denna informationen mot dig. Tex kan de veta att du har ett favoritfik och dina vanor när du besöker detta fik, då kan de passa på att stjäla din bil eller göra inbrott. Ni som läser detta och använder tex Gowalla får gärna skriva en kommenter om vad ni tycker om dessa applikationer för Iphone och om ni tänker på säkerheten.

Ladda ned Gowalla Iphone App från App Store här


Kolla Arlas när du vill  recept i din Ipone:

Arla i din IphoneAtt stå inne i matbutiken och fundera på vad man ska laga till middag  är ofta frustrerande. Eller kanske står man där och funderar vad som faktiskt ingår i en Boeuf Bourguignon. Arla har kommit med en lösning för alla som har en iPhone. Med hjälp av programmet Arlas Kokbok till iPhone så har du en hel kokbok i fickan. Här kan du söka inspiration genom att bläddra igenom de olika kategorierna eller så kan du söka på din favoriträtt. Du får snabbt upp en bild på rätten, vilka ingredienser som krävs och precis hur tillagningen går till. Från att vandra runt i butiken utan vägledning så tar du fram din iPhone och du är snabbt hemma vid spisen istället. Arlas Kokbok till iPhone gör helt enkelt ditt liv lite enklare, för att inte nämna lite godare. Ett bra tips för villrådiga eller gourmander.

Ladda ned Arlas receptapp från Apple App Store


Koppla ihop din stereo och Iphone med Remote:

Remote gör din iPhone till precis det som det låter - en fjärrkontroll. CD-skivornas tid är förbi och idag  spelar de flesta sin musik genom iTunes i datorn som är kopplad till stereon. Med hjälp av Remote behöver du inte sitta vid datorn för att välja musik utan kan direkt i telefonen styra den. Allt du gör är att koppla ihop ditt iTunes-bibliotek med Remote och sen dyker all musik du har i iTunes upp i telefonen. Gränssnittet ser ut precis likadant som det gör när du är inne i Ipod-delen i din telefon men med den stora skillnaden att musiken ligger på din dator istället. Remote är ett gratisprogram och är väldigt bra att ha om du använder iTunes som musikspelare hemma.

Ladda ned Remote från Apple App Store

Få hela wikipedia i din Iphone med Wikiamo:

Vem är president i Polen? Är jordnötter en nöt? Frågorna är många men svaren är få. Med hjälp av Wikiamo som har du alla svaren direkt i din iPhone. Wikiamo är ett program som hämtar allt från Wikipedia. För er som inte vet vad Wikipedia är så är det ett uppslagsverk på internet där medlemmar själva får skriva texterna. I programmet kan du enkelt söka efter svaren och allt som finns på Wikipedia är tillgängligt. Du kan enkelt byta språk, lägga till bokmärken och snabbt se vad du sökt på tidigare. Wikiamo är ett litet program men som med hjälp av all fakta som finns på Wikipedia blir väldigt kraftfullt. Med hjälp av Wikiamo kan du få reda på alla svar var du än är, och på ett väldigt smidigt sätt. Wikiamo är ett måste för den som snabbt söker svar på sina frågor. Ett gigantiskt uppslagsverk direkt i telefonen helt enkelt.

Ladda ned Wikiamo från Apple App StoreKlassikerna Sim City i din Iphone:


1989 lanserades den första versionen av det klassiska spelet Sim City. I Sim City är man borgmästare i sin egen stad. Du ska se till så alla människor trivs, att de har jobb och att de har nöjen att roa sig med på fritiden.  Man måste bygga vattenledningar, vägar, områden för hus och mycket annat. Jordbävningar och bränder är otrevliga överraskningar som gör det svårt att vara borgmästare.  Vi är många som älskar detta klassiska spel och glada över att EA Games gjort en version för iPhone. Skärmen på iPhone är inte mer än 3,5", men ändå är spelet förvånansvärt lättspelet. Spelar man Sim City i din telefon så blir buss- eller tågresan mycket kortare och roligare. Sim City är det första programmet vi tipsar om som kostar pengar. Priset ligger på 55 :- men har du spelat Sim City förut så kommer du älska spelet till iPhone. Och för alla er som inte upplevt Sim City tidigare testa att ladda ner och spela det. IPhonen är inte bara nytta utan med Sim City är det även underhållning på hög nivå. Sim City är det bästa spelet till iPhone.

Ladda ned SimCity från Apple App Store


Om du gillar denna artikeln om Ipnone Apps så följ  Mjukvara.se Rss flöde genom att klicka på den oranga symbolenKommentarer


Av: Martin 2010-04-12
Bra artikel - drog ner några som jag inte spanat in. Gillar även Layar massor - borde kvala in på den här listan! En slags positionsbaserad augmented reality med öppna gränssnitt för vem som helst att lägga till ett lager exempelvis kan man se Boolis lägenhetsannonser runtomkring där man är.

Av: Esset 2010-07-01
Just nu är min favoritapp Vuvuzela Whacker! :D Kanske inte är lika bra i vinter men nu under VM känns det rätt skönt att sitta och "whacka" dårar med vuvuzelor... :P

Av: Roland 2010-07-22
Hej egentligen är den tänkt för den amerikanska marknaden (tror jag?) men det är ett roligt och bra sätt att lära sig en massa om sport musik och en massa vetenskap mm och ENGELSKA. Den heter Quiz game och är jävligt snygg dessutom. Varsågod ett tips från lilla mig ;-)

Av: johan 2010-08-08
Tänkte tipsa om ett alternativ till Spotify Grooveshark.com gratis och utan reklam mellan låtarna. Har skrivit om denna artikel i min blogg och försökte maila er men mailet studsade? http://nyttommobiler.se

Av: Malin 2010-08-14
Johan vad jag förstår av Grooveshark så funkar det bra gratis på datorn (under en provperiod?) men om det ska gå att använda det på iPhone så måste man ha ett VIP-konto.

Av: Christian Rudolf 2010-08-15
Malin Det är korrekt! Groveshark Iphone app kostar 3 dollar i månaden

Av: Per Holmström 2010-08-24
Bästa Appen är "Week Calendar". Se kalendern i veckovy!

Av: valter 2010-09-23
fingercut Kul free enkel alltid skratt

Av: natalie 2010-10-08
om man laddat ner en app kostar det sen något att använda den?

Av: Christian Rudolf 2010-10-10
Natalie Det varier från app till app. En del är tex tidsbegränsade!

Av: Anders med ajfån 2010-11-16
Jag letar efter en app som kontrollerar vad det är som drar ström. En del appar suger ut strömmen och andra är coola.

Av: Arno 2010-12-15
De flesta av de där är väl rätt allmänt kända trots allt?


Av: Christian Rudolf 2010-12-16
Arno: Ja du har en poäng. Flera är kända. Dock är denna artikel primärt för nybörjar Iphone användare. Antagligen är det också så att du är väldigt Iphone savy merparten av de som köper idag är inte det. Då använder man Google för att söka info om Iphone apps sett med de glasögonen är det en bra artikel. Jag kommer säkert addera mer information löpande till denna sida för att tillfredställa fler besökares behov av info!

Av: Per 2010-12-16
I love Strawberries är ett riktigt kul spel som nyss släppts för Iphone. Det är en svensk utvecklare bakom spelet som heter Coffee Stain Studios. Kul spelmekanik med fysik och en härlig grafisk profil mycket beroendeframkallande.

Av: Thomas A 2011-01-02
En mycket bra app är Winescanner: http://itunes.apple.com/hk/app/winescanner/id394878711?mt=8 där man kan kan hålla rätt på vilka viner man druckit och vill ha. Det är lätt att lägga in vinerna då man bara behöver scanna streckkoden.

Av: Ulrika  2011-01-11
Hej. Finns många bra appar men de bästa för mig just nu är nog. app shopper där jag kan få tag i appar som jag inte ens visste om eftersom. Soundhound är jättekul också den är som shazam. Två bra appar som är gratis och som visar vilken låt som spelas på radio tv mm och i soundhound så får du även texten till låten och de är gratis

Av: Patrik 2011-02-09
Fick min iphone 4 för en månad sedan. Använder spotify hela tiden och jag kan göra många saker medans jag lyssnar på musik. Du kanske har en äldre programvara?

Av: Christian Rudolf 2011-02-12
Patrik Det är riktigt denna spotify recensionen skrevs när Iphone inte hade multitasking

Av: Christian Rudolf 2011-02-12
Anders med Ajfon Det finns en Iphone app som heter Battery logger plus kolla in den!

Av: matthias 2011-02-24
en riktigt rolig app för de som är musikintresserade är voiceband där man kan göra en helt egen låt man kan välja bland flera instrument gitarr bas trummor etc och man nynnar melodin. fantastisk app och ganska rolig när man är ledig och inte har något o göra.

Av: Henke 2011-02-26
Bra med remote till iTunes som togs upp här. Men finns det någon remote till Spotify någon som vet??

Av: Björn 2011-02-28
http://www.spotify-remote.com/

Av: Marcus 2011-04-01
Någon som har testat "partygame swe" till iphone? Om inte: gör det! Mycket trevligt att spela med kompisar på förfest iaf.

Av: pierre 2011-05-18
tips på mina appar. 1: mitt saldo. kontoöversikt + överförningar mellan egna konton. 2: jumicam lite. övervaka ditt hem genom din webcam live över 3g/wifi även snapshots. 3: badoo chatta med tusentals nya människor nära dig (konto måste skapas)

Av: Kentiii 2011-05-19
Sj�lvklart �r b�sta spelet Woolcraft! Gulligt s� det passar frugan och barnen. Klurigt s� in i bomben p� de sv�rare barnen s� det passar mig!

Av: Simon 2011-06-09

Föreslår att ni gör Jailbreak på er Iphone då det även är helt lagligt. De bästa jag någonsin gjort ni kommer upptäcka en hel ny värld med möjligheter. Rekomenderas STARKT! Fråga dom som gjort det!Av: Natan 2011-06-16

Min favvo app är Mopper för den är häftig och skannar taggar!Av: Chris Kingham 2011-06-21
QuickMe är min favorit just nu - genialiskt sätt för två personer att spela med varandra på samma iphone. http://itunes.apple.com/se/app/quickme/id439597164?mt=8#

Av: louise 2011-07-13
instantgram är ett måste! :) fotosaida där man delar med sig av foton och får se andra från jorden runt.värt.

Av: Jocke 2011-07-20
Dropbox är rätt så smart - Ta en bild och synka över den till datorn via internet på några sekunder.. Denna app hjälper mig mycket på jobbet när jag tar bilder på skadade bildelar och skickar till försäkringsbolag osv. =)

Av: Fred 2011-07-29

Gravity Chain är favoritspelet just nu. Unikt och väldigt beroendeframkallande! http://itunes.apple.com/se/app/gravity-chain/id448018450?mt=8Av: Veronica 2011-08-06
Försöker hitta en rolig app som jag hade på min förra iPhone. Kanske nån här som kan hjälpa mig?! Det var en gubbe som svingade sig fram för att komma så nära mitten på "stolparna". Spelet baserades på poäng och hamna du i mitten på "stolparna" fick man mest poäng. Nån som kommer ihåg?? Tacksam för svar

Av: Tess 2011-08-14
Apropå spara batteri inte många som vet om hur/att man faktiskt kan stänga apparna när man inte använder dem. Samma princip som på Mac bara för att man går ur appen/programmet som har man inte stängt det. Dubbelklicka på hem-knappen håll sedan fingret på nån av ikonerna som dyker upp och klicka sedan på minuset som kommer upp. Så slipper programmen ligga och dra batteri i bakgrunden :)

Av: Cissi 2011-08-17

Everlight Free din iphone blir till en ficklampa helt fantastiskt :-)Av: Tobias 2011-08-22

Jag kör mycket bil i mitt jobb då jag har hela södra Sverige som mitt distrikt. Därför kan jag rekommendera "hey tell" där du kan skicka ljud meddelanden istället för att sitta och knappa sms på krokiga vägar eller på motorvägen. Bra val för trafiksäkerheten.Av: Isabell 2011-09-17

Grymt! Härligt att hitta några nya favoriter bland dessa. Kul!Av: Fredrik 2011-09-20

Som en kommentar till alla som använder Gowalla kan jag verkligen rekommendera "Gowalla Offline" som låter dig markera spots när du är offline tex utomlands med data roaming avstängt (vilket man normalt vill då det är extremt dyrt). När du väl kommer online kan du checka in på Gowalla i efterhand. Perfekt när man inte har nät men ändå vill checka in på någon känd sevärdhet!Av: Deviousdan 2011-09-28

---->Veronica - Spelet heter Mr. AahH!!Av: Kenta 2011-11-04

Spelet Woolcraft. Låter mina barn spela det tillsammans för att lösa problem. Inget "skjutar-spel". Bara trevligt och barnen utvecklar sin kreativa problemlösarförmåga.Av: Inger 2011-11-07

En bra app är Skolmaten man vet vad barnen fått i skolan så dom inte får samma hemmaAv: linda 2011-12-01

har inte bestämt mig än har bara haft min iphone i 2 dagarAv: Håkan Fagerberg 2011-12-07

Ta en ordentlig titt på matpriskollen. Det är en app som ger dig alla matnutikers reklamblad i handen. 100.000 nya erbjudanden varje vecka. Rabatten är oftast 25-40% så den som håller koll på extrapriserna kan spara massor med pengar som kan användas på annat ;-) Funkar otroligt bra och är värd stor spridning!Av: angry birds 2011-12-22

den är den bästa appen nånsinAv: viktor 2012-01-02

jag gillar ninjump deluxeAv: Jonas 2012-02-08

Tycker att Android appar håller generellt högre klass jämfört med Iphone-appar!Av: Max 2012-02-13

SOS Bubble Pop Memory är ett bra spel som tränar minnet. Kul även för de minsta barnen.Av: Grein 2012-02-23

Jag gillar FunBeats app för löpning/längdåkning mm mer än Runkeeper! Riktigt kul med alla olika träningsformer!Av: Per 2012-03-30

Söker en app som gör att man kan låsa in kreditkortsnummer e t c bakom ett log in. Fanns på min gamla sonyAv: Danne 2012-04-01

Shazam är bäst har hittat jättemånga bra låtar åt mig som jag har grubblat på i månader vad de heter och vilka som sjungerAv: Gunnar  2012-04-05

Alla ni som har problem med att strömmen i era Iphone försvinner snabbt. Tryck två snabba på den runda något insjunkna knappen längst ner vet ej vad den heter. Då kommer en rad appar längst ner håll ner pekfingret i 3 sek. Sudda separat på kryssen och ni får en bättre batteritid!!Av: Rotis 2012-04-16

Mina superfavoriter är: weekcalendar My Mesures Jot Not whatsapp navionics navigon google översätt soundhound kokaihop wordfeud foreca och my stuff.Av: Lars-Erik 2012-04-28

Memory ha koll på minnesutrymmetDet finns över 170000 Iphone appar. Det är omöjligt att testa alla men har du en favorit, skriv och berätta bland kommentarerna om varför just din favo app är bra!
Namn:
E-post:
Kommentar:
Stäng
 Tips på andra sidor om Mobiltelefoner
Nyheter om Mobile på NyttOmMobiler.se

relaterade artiklar

Kategorier Antivirus Brandväggar AntiSpyware Surfa anonymt Backup Krypteringsprogram Webbhotell Programvara Gratisprogram Internetkatalog

Om Mjukvara.se
Christian Rudolf

Mjukvara.se drivs av Christian Rudolf i syfte att vara en resurs kring programvaror, webapplikationer, internetsäkerhet och hur man använder weben för att göra sitt liv bättre. Mitt mål är skapa gratis, relevant och intressant info för dig som har frågeställningar kring weben och hur man använder den. Vill du kontakta mig gör du lättast det på Rudolf (at) mjukvara punkt se