DropBox

Betyg
8/10PC
Mjukvara.se star Mjukvara.se star Mjukvara.se star Mjukvara.se star Mjukvara.se star Mjukvara.se star Mjukvara.se star Mjukvara.se star Mjukvara.se star Mjukvara.se star
Pris: 10USD/mån eller 99USD per år

10USD/mån eller 99USD per år
Köp DropBox
Fakta
Licens: Löpande eller 12 månad
Pris: 10USD/mån eller 99USD per år
Tillverkare: Dropbox
Begränsningar: 50GB eller 100 GB
Licenstid: 
Språk: Engelska
OS: Mac, PC, linux och Mobilt
Relaterat innehåll
Info
Tillverkare:  Dropbox
Funktioner
Dropbox kan Användas i Ipad
Dropbox finns för Iphone, Android och Blackberyy
Betygsspecifikation
Funktionalitet   
Användarvänlighet    10
Hjälpfunktioner    8
Support    4
Pris    4
Effektivitet    8
Personlig åsikt    10
Vad användarna tycker

Mjukvara.se vill veta vad du tycker om DropBox. Berätta för oss!

Dropbox-Bra Engelsk Backup

Jag vill nog hävda att Dropbox är en av de absolut bästa backuptjänsterna på nätet. För den svenska användaren har tjänsten dock två nackdelar:
  1. Dropbox är dyrt
  2. Tjänsten och supporten är på Engelska vilket skapar problem för den ovana internetanvändaren
Dropbox är en grym delningstjänst
Skaparen av Dropbox har verkligen förstått att delning av filer är en killertjänst på internet. Så för den professionella användaren är dropbox DET alternativet. Företag är inte heller lika priskänsliga som privatpersoner så man kan verkligen säga att Dropbox är för företag

Det finns ett alternativ för privatpersoner
Dropbox erbjuder alla 2GB av gratis utrymme. Detta motsvarar ca några hundra bilder tagna med en digitalkamera. Det är inte mycket men har du få filer att spara är detta ett alternativ. Det finns ingen baktanke med detta. Alla får 2Gb gratis, för alltid. Du kan även se till att dina vänner börjar använda dropbox(inte svårt om ni delar mycket filer) och för varje vän som börjar använda dropbox får du 250 MB av data utrymme.

Extra lull-lull
Använder du Dropbox finns det många tredjepartsapplikationer som funkar med Dropbox. Du kan söka ditt Dropbox konto, från din dator med Greplin, med kan du acess till filer från andra även om de ej är Dropbox kunder. Utöver detta finns det ytterliggare 133 andra apps inom anteckningar, bilder, delning, utskrifter och mycket mer. Detta förenklar Dropboxanvändaren mycket då varje applikation löser ett specifikt problem som Dropbox ännu inte hunnit lösa.

Min Åsikt om Dropbox
Jag är en professionell användare och Dropbox är mitt alternativ. För mig gör det inte så mycket att det är dyrare då mitt företag betalar och de flesta av mina leverantörer använder också Dropbox.

Mitt dropboxanvändande är inte så avancerat, i princip handlar det om backup och delande men det räcker för att jag skall få ut mycket av Dropbox.

Backup är en typ av Försäkring
Jag vill avsluta med att säga att en backup är en typ av försäkring inte alls olikt en hemförsäkring. Dina bilder av din pojkvän, dina barn eller barnbarn kan försvinna på en sekund i en hårddiskkrasch. Att ha en backuptjänst är en försäkring mot detta. Då kan det du verkligen vill ha i resten av ditt liv, enkelt återställas. Så precis som en hemförsäkring skyddar ditt vid obehagliga händelser så skyddar dig en backuptjänst när du råkar ut för obehagligheter på internet.
.

Christain Rudolf
Skrivet av Christian Rudolf
Expertskribent - Antivirus och Brandvägg
Vad tycker du om DropBox?
Berätta för Mjukvara.se!


Ditt namn


Din e-mailadress (Mjukvara.se lämnar aldrig ut din e-mailadress)


Din hemsida eller blogg


Din recension


Användarnas recensioner av DropBox

Dropbox
Bäst med DropBox


Köp DropBox
Video: Se hur DropBox fungerar

Hjälpte denna sidan dig?

Tipsa gärna dina vänner genom att blogga, Twittra eller Facebooka Mjukvara.se!

Skärmdumpar av programmet