Norton 360 Antivirus

Betyg
8.5/10PC
Mjukvara.se star Mjukvara.se star Mjukvara.se star Mjukvara.se star Mjukvara.se star Mjukvara.se star Mjukvara.se star Mjukvara.se star Mjukvara.se star Mjukvara.se star
Pris: 899 SEK

899 SEK
Köp Norton 360 Antivirus
Fakta
Licens: Betallicens
Pris: 899 SEK
Tillverkare: Norton
Begränsningar: Inga
Licenstid: 24 Månader
Språk: Svenska
OS: Windows XP/Vista/windows 7
Relaterat innehåll

Info
Tillverkare:  Norton
Funktioner
Skyddar mot virus och spionprogram
Lätt att navigera
Blockerar botnet
Skyddar dig utan att du behöver tänka på det
Betygsspecifikation
Funktionalitet   
Användarvänlighet    10
Hjälpfunktioner    10
Support    8
Pris    7
Effektivitet    10
Personlig åsikt    8
Vad användarna tycker

"

Jag har Norton 360 Det är omöjligt att få support på Norton. Ingen Svensk support Det krånglar helatiden. Säkerhetskopiera varje dag nästan ändå är det bara problem. det tar 1½ timma varje gång ändå den visar att den ska säkerhetskopiera trots det är gjort Den visar att datorn är hotad

"
Ronny Krönvall

"

Ingen support på svenska och trots att jag senast betalade 599 kr den 2/2 försöker norton stänga ner mitt virusskydd. skamligt!

"
ronny olsson

Mjukvara.se vill veta vad du tycker om Norton 360 Antivirus. Berätta för oss!

Norton 360

Symantec heter företagen bakom Norton 360. Symantec är det största internetsäkerhetsföretaget i Sverige och de gör lösningar för både konsumenter och företag. Norton 360 är deras flaggskeppsprodukt.

Det man slås av direkt är design och navigation. Den känns så tydlig att jag tror att jag skulle kunna få min mormor att förstå logiken och navigationen i programmet. Det känns som de ovana internetanvändaren kommer finna en logik i hur navigationen är uppbygdd i Norton 360.

Norton 360 är en bred säkerhetsprodukt. Det betyder att det finns mycket funktioner i programmet som hjälper dig att vara säker på nätet:
 • Antivirusfunktion
 • Antispyware
 • Brandvägg
 • Säkerhetskopiering
 • Gratis support
 • PC städningsfunktion
 • Skyddar din identitet vid onlinetransaktioner
 • Du kan ladda ned extra funktioner, ett föräldrafilter så du kan styra vad som är lämplig internetsurfning för dina barn
Symantec har verkligen skapat ett säkerhetsverktyg till din dator som är heltäckande. Norton 360 har inte bara de grundläggande funktionerna , som antivirus, brandvägg, och Antispyware. Det ingår även en backupfunktion där det ingår 2 GB data i priset. Det innebär att du kan spara upp mot 1000 digitala bilder. Behöver du mer kan du köpa upp mot 25 GB av extra lagringsutrymme.

PC-verktyg. Genom Norton 360 kan du städa din dator. Du kan defragmentera hårddisken och städa till den så det inte ligger gamla filer som slöar ned din hårddisk. Det finns också möjlighet att återskapa filer som försvunnit/skadats på olika sätt. Du kan precis som i Windows styra vilka program som skall starta när datorn startas.

För att underlätta användandet av lösenord hanterar Norton även detta åt dig. I samband med detta skyddar Norton 360 mot programvaror som spelar in dina tangenttryckningar och skickar dem till de hackare som skapat programvaran.

Ett problem som växer mycket fort nu är olika typer av identitetsstölder. I norton 360 finns det en speciell lösenordsfunktion som hjälper dig skydda din identitet online. Utan att veta det lösenordet är det mycket svårare att utge sig för att vara du på nätet.

Norton 360 är kompatibelt med Windows 7

För ovana användare är detta ett riktigt bra antivirusprogram. Lättanvänt och sprängfyllt av funktion, varav de flesta bara ligger i bakgrunden och jobbar åt dig. Programmet har en intuitiv design som även ovana användare känner sig inte så förvirrade av programmet. Avancerade användare vill nog ha andra program för internetsäkerhet. Priset är också överkomligt, 899 SEK men det är för två års användande.

Christain Rudolf
Skrivet av Christian Rudolf
Expertskribent - Antivirus och Brandvägg
Vad tycker du om Norton 360 Antivirus?
Berätta för Mjukvara.se!


Ditt namn


Din e-mailadress (Mjukvara.se lämnar aldrig ut din e-mailadress)


Din hemsida eller blogg


Din recension


Användarnas recensioner av Norton 360 Antivirus

"

Jag har Norton 360 Det är omöjligt att få support på Norton. Ingen Svensk support Det krånglar helatiden. Säkerhetskopiera varje dag nästan ändå är det bara problem. det tar 1½ timma varje gång ändå den visar att den ska säkerhetskopiera trots det är gjort Den visar att datorn är hotad

"
Ronny Krönvall

"

Ingen support på svenska och trots att jag senast betalade 599 kr den 2/2 försöker norton stänga ner mitt virusskydd. skamligt!

"
ronny olsson

Norton
Bäst med Norton 360 Antivirus
 • 2GB Backuputrymme
 • Städa din pc Med Norton 360
 • Gratis Support


Köp Norton 360 Antivirus
Video: Se hur Norton 360 Antivirus fungerar

Hjälpte denna sidan dig?

Tipsa gärna dina vänner genom att blogga, Twittra eller Facebooka Mjukvara.se!

Skärmdumpar av programmet
Norton 360 erbjuder en lättöverskådligt fönster där man sköter antivirusprogrammet
Backup! Denna skärmbild visar hur du ställer in backupfunktionen. Tex kan du bestämma att en viss folder skall säkerhetskopieras varje dag. Du behöver inte heller säkerhetskopiera mot Symatecs onlinetjänst utan kan välja andra medier som externa hårddiskar.
När man installerar Norton 360 kan man göra en diagnos av datorn. I mitt fall visar den att det finns ett antal filer som gör att det går långsammare att starta min dator. Med hjälp av Norton 360 kan man ta bort dessa.
Jag scannade min dator vid installation genom Norton 360:s snabb scan. Inget hittades förutom en ofarlig cookie
Med en enda knapptryckning fixar du problemet jag hittade vid scanningen av datorn.
Till Norton 360 kan du ladda ned en extra funktion gratis. Det är ett föräldrafilter som gör att du kan styra vad som är lämpliga webplatser att surfa på!
Genom ett lösenord så skyddar du data kopplat till din identitet på nätet. Detta gör det mycket svårare att imitera dig på nätet.