Mjukvara Logo

Blogg om programvaror, internet och webbapplikationer

KATEGORIER Antivirus AntiSpyware Surfa anonymt Backup Krypteringsprogram Webbhotell Programvara Gratis-program Internetkatalog

 

 

8 november, 2009

Läsarfråga:Varför töms inte hårddisken?

Filed under: Läsarfrågor — Christian Rudolf @ 15:07

Varför töms inte disken?
Är så att hårdisken började bli full så jag var tvungen att frigöra lite minne, problemet är att när jag raderat allt sånt jag inte behövde längre så frigjordes inte nån mer plats, upptäckte att samma sak hände när jag anslöt min mp3 spelare, så jag var tvungen att formatera den för att lägga in ny musik. Testade även min externa HD, samma sak där också.
Mvh Daniel

papperskorgNär man raderar filer hamnar de som regel först i papperskorgen och försvinner inte från hårddisken förrän du tömmer papperskorgen. Därför frigörs inget ledigt utrymme förrän du högerklickar på din papperskorg och väljer Töm papperskorgen.
Mvh Red

Bild, cc,Flickr


 

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment