Så laddar du ner film från Disney Plus

Disney Plus är en av de många streamingtjänster som finns tillgängliga i vårt avlånga land idag. På Disney Plus kan man hitta allt från sina favorit-disneyfilmer till de senaste serierna och filmerna. Men hur gör man om man vill ladda ner film och se det i efterhand, när man inte har någon stabil internetanslutning?

I denna artikel svarar vi på just denna fråga. Vi går igenom hur du kan ladda ner film från Disney Plus med hjälp av inspelningsverktyget Audials Movie. Detta program är kostnadsfritt om du väljer att använda dig av deras demoversion. Du kan läsa mer om Audials Movie här så du vet vad det är för program du laddar ned.

Så laddar du ner film från Disney Plus till din dator

Först och främst går vi igenom hur du med hjälp av Audials Movie kan ladda ner film från Disney Plus till din dator. Det kan vara fördelaktigt för dig som gärna vill se på film när du befinner dig på språng utan en stabil internetanslutning.

1.     Ladda ner, installera & starta Audials Movie

Börja med att surfa in på Audials officiella hemsida och ladda ner programmet därifrån. Det finns som sagt en gratisversion om du vill slippa betala för verktyget. Men även det program som kostar är värt pengarna enligt oss. Härefter installerar du programmet och startar det.

2.     Starta filmen i Disney Plus

Nästa steg är att växla till “Video Streaming” inne i Audials Movie. Klicka därefter på “Disney +” och följ de instruktioner som dyker upp i pop-up-fönstret. Härefter ska du surfa in på Disney Plus i din webbläsare och då startar du filmen du önskar spela in där.

3.     Audials Movie spelar automatiskt in filmen

När du kört igång filmen på Disney Plus kommer den automatiskt att spelas in av Audials Movie. När inspelningen är färdig hittar du den inne i din Audials-spellista till höger om skärmen. Sedan kan du spara filmen som en MP4-, WMV-, AVI- eller 3GP-fil. Denna kan du sedan spela upp på din dator när du till exempel inte är ansluten till något internet.

Så laddar du ner film från Disney Plus till din mobil

Vill du istället se på filmer från Disney Plus utan att behöva kånka runt på din dator kan du ladda ner film till din mobil istället. Detta gör du enklast genom Disney+ appen. Hur går vi igenom nedan.

1.     Ladda ner Disney+ appen och registrera dig/logga in

2.     Gå in på appens inställningar och välj nedladdningshastighet och kvalitet

3.     Ladda ner den önskade filmen

När filmen är nedladdad kan du se den på din mobiltelefon när det passar dig, utan internetanslutning. Var uppmärksam på att en film från Disney Plus kan laddas ned till upp till 10 enheter. Nedladdningen finns kvar så länge du har ett aktivt abonnemang på Disney Plus.

Du kan också ladda ner filmen så att du har den även om ditt abonnemang på Disney Plus går ut. Detta gör du genom att överföra den nedladdade filen från din dator till din iOS- eller Android-enhet.