Mjukvara Logo

Blogg om programvaror, internet och webbapplikationer

KATEGORIER Antivirus AntiSpyware Surfa anonymt Backup Krypteringsprogram Webbhotell Programvara Gratis-program Internetkatalog

 

 

1 juni, 2010

Fem tips för att bli en framgångsrik Affiliate!

Filed under: Ej kategoriserad — Christian Rudolf @ 18:22

På nätet känner sig många kallade för att tjäna pengar men få är utvalda. Andreas Bard är en av dem. Andreas är en framgångsrik affiliatemarknadsförare och jobbat med affiliatemarknadsföring och entreprenörskap på nätet i 10 år. Jag mötte upp Andreas en kall tisdagskväll för en en månad sedan för att Andreas ville förmedla kunskap till dig som ännu inte lyckats.

Så funderar du på att satsa på affiliatemarknadsföring så tycker jag du skall lägga fyra minuter av ditt liv och lyssna på Andreas. För er som inte kan det så finner ni en kort summering av Andreas råd för hur man tjänar pengar på nätet här:

 1. Granska villkor och ersättningar noggrant hos Affiliatebolagen. Engagemanget hos de som sköter programmet är också viktigt
 2. Hög ersättning är inte allt, lika viktig kan tex konvertering vara
 3. Experimentera
 4. Använd textlänkar
 5. Allra viktigast-Bygg upp förtroende

Nätet är stort och möjligheterna att tjäna pengar är många. Har du ett tips om hur man gör, skriv en kommentar. Har du en historia att berätta som är bloggbar, kontakta mig så försöker vi berätta den historien.

Andra artiklar i ämnet tjäna pengar på nätet:

Guide för att tjäna pengar på nätet

Tjäna pengar på att blogga

Om du gillar denna blogposten så följ Mjukvara.se med hjälp av RSS . Om du hellre vill prata med mig på Twitter, finner  ni mig på Twitter här

No related posts.


 

13 Comments »

 1. Tack för att ni delar med er. Fin film!

  /Jenny

  Comment by zanox

 2. Kanon Andreas!

  Bra tips för oss affiliates.

  Visst är det roligare med video.

  Hälsningar

  Jonas

  Comment by Jonas Carlström

 3. Vill bara påpeka att även om man granskar villkoren ordentligt så är man långtifrån säker. Det verkar nämligen vara praxis med klausuler som ”vi kan ändra villkoren när som helst och hur som helst utan förvarning”. Det är iaf något som amerikanska bolag alltid verkar använda sig av.

  Comment by David

 4. Mer sånt härna, videoguider is the sh*t!

  Comment by Björn Sennbrink

 5. Bra film – Snabba, enkla tips och en väg att börja någonstans. Helt klart underhållande med en film.

  Comment by Bonneville

 6. Rikitigt bra, mycket lärorikt!

  Comment by modellagentur —

 7. Kommer också använda mig av film. ”En bild säger mer än 1000 ord” vad kan man då säga om en video. Oslagbart! Ngt för affilliate, håller med.

  Comment by Tord

 8. Riktigt bra tips!
  Sjysst levererad i en bra video av Andreas!

  Comment by Petter

 9. Faktiskt riktigt bra tips. Filen likväl. Hoppas ni kan göra uppföljning för att se utvecklingen, är detta upp to date?

  Comment by Assistansbolag

 10. Om sanningen ska fram! Länkar, länkar, länkar, som Andreas själv säger, textlänkar i massor. Sedan fokus på två ord i taget.

  Comment by Assistansersättning

 11. Intressant video. Den amerikanska marknaden svämmar som bekant över med instruktionsvideor om Affiliate marketing men svenska videor är alltid välkommet!

  Comment by SEO1.nu

 12. Jag har haft ett möbelföretag och satsade på affiliate/seo för några år sedan. Främst optimerade jag på longtail ord såsom möbler i stockholm osv. Jag låg iof 1 på gooole på ordet möbler och sålde nyligen företagen för en bra summa pengar.

  Comment by Tobias —

 13. Att hitta lönsamma affärsider som bygge på sökresultat på google är faktiskt ganska lätt. Det gäller bara att hitta ett affärsområde som inte har hög konkurrens och börja seoa. Jag har kört igång med hygenprodukter och tror på det.

  Comment by Assistansföretag —

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment