windows 7 studentrabattJust nu är Windows 7 glödhett. Microsoft lanserade i veckan som gick!. Mjukvara.se har sedan länge en artikel om studentrabatter för programvaror. Denna sidan är troligen(nu är jag något partisk) den bästa sidan i Sverige om just studenrabatter på programvaror
Idag har jag därför uppdaterad den med info om just de rabatter som gäller för dig som student. Se nedan:
Studentrabatten för Windows 7 kräver CSN-kort
Pris:
Windows 7 Professional – 1095 kronor
Windows 7 Ultimate – 1495 kronor
Detta är ca 50% rabatt för dig som student. Ett ganska bra pris. Dock skulle jag tro att tusen SEK är rätt mycket pengar för de flesta svenska studenter
Denna blogpost avser inte bara att visa er möjligheten att köpa en starkt rabatterad programvara. Jag vill gärna komma i kontakt med er som driver studentsidor för gemensamma samarbeten! Gör du det eller vet någon som gör det, be dem kontakta mig.
Om du gillar denna blogposten så prenumera på Mjukvara.seStudentrabatt på windows 7 - Mjukvara.se . Om du är inne på Mikrobloggande följer ni mig på Twitter här
Andra bloggare om studentrabatter på Windows 7
TkJ om Studentrabatter på Windows 7
Webmastern om Studentrabatter på Windows 7