SolidSport till Android

Vill du slippa missa en enda sportsändning? Då är det SolidSport du bara måste skapa ett kostnadsfritt konto hos! Med SolidSport får användaren möjlighet för att ta del av livesänd sport så väl som repriser från hundratals olika sporter från Android-enheter. Således försäkrar sig sportentusiasten om att aldrig igen gå miste om en enda match.

Men det är inte bara den som streamar som står i fokus hos utvecklarna. De vill även “skapa nya intäkter till föreningslivet. Utveckla spelare och ledare. Inspirera till mer idrottsutövande och bidra till ett bättre samhälle där fler människor rör på sig och fler människor mår bra”.

Funktionell app med ett tydligt gränssnitt

SolidSport-appen klassas idag som Sveriges största kanal för livesändning. Här kan användare skapa ett kostnadsfritt konto på den funktionella appen och njuta av sporter på alla nivåer. Gränssnittet är snyggt och modernt och appen går att navigera sig på utan problem. Med sökfunktionen kan man söka efter lag och därmed utforska kommande livestreams, men också hitta turneringar och events enkelt genom att filtrera datum och tid.

Följ dina favoritlag genom en hjärtmarkering

En funktion vi verkligen tycker utmärker SolidSport-appen är dess “hjärta-funktion”. Genom att klicka en gång på hjärtat till höger om ett lag eller evenemang “hjärtmarkerar” användaren denna, och får därmed notifikationer om när en ny match äger rum eller ett evenemang rullar igång. Således behöver sportnörden aldrig igen gå miste om när sitt favoritlag imponerar på planen!

Men det är inte bara matcher och turneringar man kan få notifikationer om – användaren kan även ställa in notifikationer kring alla nyhetsuppdateringar som har med laget att göra!