Samsung avslutar året som den främsta smartphone-producenten

Netflix är en fantastisk resurs för att streama filmer och tv-serier, men vad händer om du vill spela in ditt favoritprogram eller din favoritfilm för senare? Skärminspelning kan vara ett bra sätt att spara innehåll från Netflix för senare visning.

Det finns några olika sätt att skärminspelning på Netflix, beroende på din enhet och ditt operativsystem. I den här artikeln går vi igenom stegen för hur du skärminspelar på Netflix med PC, Mac, iOS och Android-enheter.

Netflix skärminspelare Audials Movie

Audials Movie är ett mycket kraftfullt verktyg när det kommer till att spela in videoströmmar från Netflix i hög kvalitet. Det här verktyget kan skärminspelning av Netflix-filmer, serier och dokumentärer i FullHD (1080p). Nedan kan du läsa mer om Audials Movie.

Audials Movie kommer med ytterligare funktioner som gör skärminspelning ännu enklare och mer praktisk: Om du vill spara tid kan du låta Audials Movie spela upp och spela in Netflix i hög hastighet. Då får du en video med en längd på 120 minuter inom 60 minuter utan kvalitetsförlust. Med batch-inspelningsfunktionen kan du även spela in flera filmer efter varandra automatiskt i hög hastighet.

Innan du börjar spela in skärminspelning kan du välja att aktivera GPU-kodning. Detta hjälper dig att få ut det mesta av ditt grafikkort genom att du kan koda med full upplösning.Audials erbjuder en direkt inspelning av skärmen i önskat filformat, t.ex. MP4, MKV, AVI eller WMV. Om du behöver videon i ett annat filformat finns det också en medföljande videokonverterare. Videohanteraren märker och sorterar automatiskt dina videor efter genrer. Slutligen finns det också en videoredigerare för redigering och beskärning.

Audials Movie spelar inte bara in alla musikströmmar i högupplöst kvalitet, utan lägger också automatiskt till ID3-taggar och separerar låtar från varandra. Du kan enkelt söka efter album, låtar och spellistor på välkända streamingtjänster med Audials Movie och spela in vilken musik som helst. Det finns över 100 000 radiostationer att välja mellan på alla språk, liksom tusentals podcasts som du kan spela in. Om du vill arrangera om, klippa eller lägga till inbländningar i din inspelade musik gör Audials Movie det enkelt och bekvämt.

Du behöver inte ange dina inloggningsuppgifter för Netflix i Audials Movie eftersom du kan spela upp Netflix-filmer i din webbläsare. Audials Movie fungerar endast med Windows och webbläsarna Chrome, Firefox och Edge. För att använda Audials Movie på en Mac måste du installera Parallels.

Så här gör du skärminspelning på Netflix med en PC

Om du använder en dator finns det några olika sätt att skärminspela på Netflix. Ett alternativ är att använda ett verktyg som OBS Studio eller CamStudio. Med dessa verktyg kan du spela in hela skärmen eller specifika fönster, och båda har alternativ för att fånga ljud också.

Ett annat alternativ är att använda den inbyggda skärminspelaren i Windows 10. Det här verktyget är enkelt att använda och låter dig spela in video av hela skärmen eller bara ett specifikt område. Du kan också välja att fånga ljud från din mikrofon eller andra källor.

Så här använder du Windows 10 Screen Recorder

1. Öppna Start-menyn och skriv ”skärminspelare”. Välj ”Skärminspelning” i resultatlistan.

2. Windows 10 Screen Recorder öppnas. Klicka på ”Starta inspelning”.

3. Inspelningsfönstret öppnas. Välj det fönster eller område som du vill spela in och klicka på ”OK”.

4. Om du vill fånga ljud från mikrofonen klickar du på fliken ”Audio” och väljer ”Microphone”. Klicka på ”OK”.

5. När du är redo att börja spela in klickar du på knappen ”Start”. Inspelaren börjar fånga video och ljud från det valda fönstret eller området.

6. När du är klar med inspelningen klickar du på knappen ”Stopp”. Inspelaren stoppar inspelningen och sparar videofilen på din dator.

Hur spelar man in Netflix på Mac?

För att spela in Netflix på en Mac måste du använda ett verktyg som Parallels för att installera Windows. När du väl har installerat Windows kan du använda Audials Netflix recorder i Windows 10 för att spela in Netflix.

Sammanfattning: Audials Netflix är bästa skärminspelaren

Audials är överlägsen när det gäller högkvalitativa inspelningar från Netflix. Det är lätt att använda och har många funktioner som gör det ännu bekvämare att spela in skärminspelningar. Med Audials kan du spela in i FullHD och videokvaliteten är utmärkt. Dessutom erbjuder Audials en videokonverterare och redigerare för ännu mer bekvämlighet. Slutligen är det också mycket enkelt att spela in musik med Audials Movie. Om du letar efter den bästa skärminspelaren för Netflix är Audials det rätta valet.