Hur du gör skärminsplening i Hulu på PC, Mac, iPone och Android

Hulu är en streamingtjänst som erbjuder ett urval av mängder av online underhållning som tv-serier, filmer och dokumentärer. Den är tillgänglig som en app för PC, Mac, iPhone och Android-enheter. Nedan hittar du guider på hur du kan göra skärminspelning i Hulu med hjälp av Audials Movie. Forsätt läsa denna artikel om du vill läsa mer om Audials Movie.

Audials Movie är en kraftfull skärminspelare som kan spela in Hulu-videor i hög kvalitet. Den finns som en gratis testversion med begränsade funktioner. För att få den fullständiga versionen måste du köpa en licens. Audials Movie har ett användarvänligt gränssnitt och är mycket lätt att använda. Följ bara stegen nedan för att lära dig hur du spelar in Hulu-videor på din PC, Mac, iPhone eller Android-enhet.

De viktigaste funktionerna i Audials Movie:

  • Spela in videoströmning från Hulu i hög hastighet får automatiskt DVD-omslaget och videotaggarna (namnet på filmen/serien, skådespelare, genre, regissör, ​​beskrivning) –
  • Spela in flera filmer samtidigt med batchinspelningen
  • Spela upp en hel säsong och spela in den över natten
  • Mediahanteraren sorterar videorna automatiskt efter deras genre

Spela in Hulu med Windows 10

Steg 1: Installera och starta Hulu Video Recorder

Audials Movie är ett gratis Windows-program som inte behöver installeras eller registreras. Det är enkelt att ta bort om du bestämmer dig för att du inte vill ha det. För att använda Audials Movie startar du programmet och går till avsnittet ”Video Streaming”. Klicka på ”Format” längst ner på skärmen för att välja önskat utdataformat.

Steg 2: Spela upp videon i Hulu

Klicka på alternativet ”Hulu” i Audials Movie. I det lilla fönstret som öppnas kan du välja en inspelningshastighet på 2x om du vill spara tid. Gå till hulu.com och välj den film eller det avsnitt du vill spela in. Så snart videon börjar strömma börjar inspelningen. Se till att videon spelas upp i originalstorlek för optimal kvalitet, annars kommer den inte att spelas in ordentligt. Du kan se inspelningens status i kontrollfönstret:

Steg 3: När Audials Movie har installerats börjar den spela in Hulu åt dig

När videoinspelningen är klar laddas den inspelade videon upp till Audials spellista till höger på skärmen. Hulu kan spelas in och sparas i MP4, WMV, AVI, 3GP eller andra populära videoformat. Filen kommer därefter att märkas av Audials Windows-programvara. Du kan nu spela upp filmen med Audials eller släppa den i ett annat program eller i Windows Explorer för att exportera den.

Hur man spelar in Hulu med Android

Du kanske letar efter ett sätt att titta på Hulu-videor på din Android-enhet. Följ då dessa steg: Steg 1: Som tidigare sagt, spela in Hulu med Audials Movie.

Steg 2: Klicka på knappen ”Storage” längst ner i Audials Movie: PC.” Därefter väljer du +-tecknet för att lägga till din enhet och väljer slutligen ”Android Smartphone, Tablet…”

Steg 3: En ny dialogruta öppnas där du uppmanas att ansluta din Android-enhet via USB och välja den. Följ instruktionerna på skärmen för att flytta video från datorn till din Android-telefon eller surfplatta.

Hur man spelar in Hulu med iPhone

Steg1. Börja med att använda Audials Movie Hulu-omvandlaren för att spela in en film eller ett avsnitt på din Windows-dator enligt beskrivningen ovan.

Steg 2: Exportera till iTunes är lika enkelt som att högerklicka på videofilen och välja Exportera. Steg 3: Anslut din iPhone eller iPad till en USB-port med en kabel och fortsätt till steg 4.

Steg 4: Dra videofilen från iTunes och släpp den på ikonen för din iPhone eller iPad i iBooks

Hur man spelar in Hulu med Mac

Om du vill använda Audials Movie måste du ha Windows 10 installerat på din Macbook. Även om det låter komplicerat finns det olika guider på nätet som kan guida dig genom processen steg för steg. Om du inte känner dig bekväm med att installera Windows 10 är ett annat alternativ att leta efter programvara som EaseUS RecExperts eller Wondershare UniConverter.

Sammanfattning

Audials Movie är ett program som gör det möjligt att spela in strömmande videor från webbplatser som Hulu. Programmet är lätt att använda och kan installeras på Windows-, Android- och iOS-enheter. Videor kan spelas in i formaten MP4, WMV, AVI eller 3GP och kan enkelt exporteras till iTunes eller andra program.