Hur du spelar in Amazon Prime på PC, Mac, iPone och Android

Amazon Prime är en videostreamingtjänst som erbjuds av Amazon. Den erbjuder obegränsad streaming av filmer och tv-program mot en månads- eller årsavgift. Dessutom har Prime-medlemmar tillgång till gratis frakt på de flesta Amazon-köp och tidig tillgång till vissa Lightning Deals. Det finns dock en nackdel: du kan inte veta om dina favoritvideor kommer att vara tillgängliga för alltid. Det enda du kan göra är att spela in material som MP4 filer med en Amazon Prime Converter, då har du tillgång till att se Amazon prime offline. När du läst denna artikel och väntar på att dina favoritserier spelar in så kan du kanske lära dig en ny patiens eller läsa mer om Audials Movie.

De viktigaste funktionerna i Audials Movie:

  • Spela in videoströmning från Amazon Prime eller Amazon Freevee i hög hastighet får automatiskt DVD-omslaget och videotaggarna (namnet på filmen/serien, skådespelare, genre, regissör, ​​beskrivning) –
  • Spela in flera filmer samtidigt med batchinspelningen
  • Spela upp en hel säsong och spela in den över natten
  • Mediahanteraren sorterar videorna automatiskt efter deras genre

Spela in Amazon prime videos med Windows 10

Steg 1: Installera och starta Amazon Prime Video Recorder

Audials Movie är en gratis Windows-programvara som inte kräver någon registrering. Om du bestämmer dig för att du inte vill ha det är det enkelt att avinstallera det. För att använda Audials Movie startar du programmet och går till avsnittet ”Videostreaming”. Välj önskat utdataformat genom att klicka på ”Format” längst ner på skärmen.

Steg 2: Spela upp videon i Amazon Prime Video

Klicka på alternativet ”Amazon Video” i Audials Movie. Om du vill spara tid kan du ställa in en inspelningshastighet på 2x i det lilla fönstret som öppnas. Gå till amazon.com och välj den film eller det avsnitt som du vill spela in. Videoströmmen börjar spela in så snart den börjar spelas upp. Se till att videon tittar i sin originalstorlek så att högsta kvalitet kan bibehållas. I kontrollfönstret ser du inspelningens status.

Steg 3: Audials Movie kommer automatiskt att spela in Amazon Prime

När videoinspelningen är klar laddas den inspelade videon upp till Audials spellista till höger på skärmen. Amazon Video Streaming kan spelas in och sparas i MP4, WMV, AVI, 3GP eller andra populära videoformat. Filen kommer därefter att märkas av Audials Windows-programvara. Du kan nu spela upp filmen med Audials eller släppa den i ett annat program eller i Windows Explorer för att exportera den.

Audials Film är ett utmärkt verktyg för att spela in strömmande innehåll

Audials Movie är en topprankad programvara som rekommenderas av datortidningar och är älskad av miljontals användare världen över. Dessutom ger Audials programvara sina användare en hög grad av bekvämlighet och extra funktioner utan extra kostnad. Hoppa ombord idag!

Om du inte är nöjd med Audials Movie får du full återbetalning inom 14 dagar.

Hur man spelar in Amazon Prime med Android

Du kanske letar efter ett sätt att titta på Amazon-videor på din Android-enhet. Följ då de här stegen:

Steg 1: Som beskrivet ovan spelar du in Amazon Prime med Audials Movie.

Steg 2: Klicka på ”Storage” längst ner i Audials Movie: PC”, välj sedan symbolen + för att lägga till din enhet och välj slutligen ”Android Smartphone, Tablet…”.

Steg 3: En ny dialogruta visas där du uppmanas att ansluta din Android-enhet via USB och välja den.

Steg 4: Följ anvisningarna på skärmen för att kopiera videon från datorn till din Android-enhet.

Hur man spelar in Amazon Prime med iPhone

Steg 1: Använd Amazon Prime-omvandlaren ”Audials Movie” och spela in filmen eller avsnittet enligt beskrivningen ovan på din Windows-dator.

Steg 2: Exportera till iTunes genom att högerklicka på videofilen.

Steg 3: Anslut din iPhone eller iPad till en USB-port med en kabel.

Steg 4: I iTunes drar du videofilen och släpper den på ikonen för din iPhone eller iPad.

Hur man spelar in Amazon Prime med Mac

Eftersom Audials Movie är en Windows app, krävs det att du installera Windows 10 på din Macbook. Det finns massor av guider online med information hur du går tillväga för att installera Windows 10 på din Macbook.