Boxer Play för iOS

Det finns gott om streamingtjänster i Sverige idag, men inte många som är så bra som Boxer Play. Med Boxer Play får man tillgång till live-TV-sändningar överallt i Sverige, men användare kan även streama obegränsat inom hela EU! Med det sagt kan man med Boxer Play njuta av högkvalitetsstreaming utan reklam och bindningstid på bussen, i soffan eller i sängen om man så föredrar det!

Nya Boxer Play är en uppdatering som genomgått diverse förbättringar och buggfixar – och numera endast tillgänglig i App Store för iPhone och iPad. Så njut av friheten med TV & Playtjänster direkt från iOS-enheter!

Snyggt & tidlöst gränssnitt

När man använder sig av en streamingtjänst finns det väl ingenting som kan frustrera en mer än en app som innehåller allt för många onödiga funktioner. Lyckligtvis har Boxer valt att utveckla en playtjänst med ett snyggt och tidlöst gränssnitt, där fokus ligger på användarvänlighet. Med Boxer Play kan användare välja mellan olika tv-kanaler och program, eller filtrera efter olika kategorier som “rekommenderade”, “populära” och “nytt”.

Slipp tjafset – börja streama!

Med Boxer Play kan man se allt från klassiska kultfilmer till nya, moderna serier. Det finns något för alla – så användare behöver inte längre bekymra sig över att tjafs skulle uppstå under en filmkväll. Samtidigt kan familjen, eller kompisgänget, dela på ett konto och därmed antingen streama ihop eller isär för att slippa tjafs! En användare kan sitta hemma och streama sin favoritserie medan en annan kan befinna sig på andra sidan jorden (inom EU) och streama sin favoritfilm! Utan reklam och bindningstid, såklart!