Mitt3 till Android

Mitt3 är den optimala appen för alla Tres privatkunder. Här kan användare samla upp till 25 abonnemang för att få full koll på sina utgifter. Förutom att förses med en överblick över alla abonnemang, kan användarna även se sin användning av surf, samtal meddelanden och andra tjänster, men även byta abonnemang och betala sina fakturor.

Appen har nyligen genomgått sin största uppdatering sedan 2013, och med den nya versionen förses användaren med en fantastisk måste-ha-app!

Snygg & användarvänlig

Den nya Mitt3 appen är verkligen imponerande. Här finns allt man behöver, och att navigera sig omkring på appen kan även den som är minst teknisk göra. 3 har verkligen arbetat för att utveckla en app som inte bara är användarvänlig men också snygg. Designen är stilren och tidlös, där färgschemat mestadels är svart och vitt, men med några enstaka inslag av färgglada nyanser.

Mitt3 appen passar alla privatkunder hos 3. Användaren kan ladda ner appen helt kostnadsfritt för att följa sitt användande och kostnader i realtid, helt utan några extra funktioner som ligger och stör.

Få överblick över ditt användande

Med Mitt3-appen får användaren en överblick över sin användning, som surf, samtal och SMS/MMS. Man kan även se vilka fakturor man har, hur pass stort belopp de ligger på, förfallodatum och så vidare.

Det går även att betala sin faktura via Mitt3-appen, för den som föredrar det. Då legitimerar man sig helt enkelt med BankID och slipper manuellt utfylla inbetalningsinformationen. Du kan betala med Swish, betalkort eller med en traditionell banköverföring via din internetbank. Smidigt & säkert!