Strongholds: Warlords

I spelet Strongholds: Warlords bygger du din egen, medeltida stad och omger den med en labyrint av väggar som håller ute inkräktare. Samtidigt ska du se till att dina invånare har det bra och lever ett gott liv. Strongholds: Warlords är en klassiker, men i ny tappning. Här möts vi av en fantastisk spelbana med flera olika funktioner för dig att utforska i kartan. Det är upp till dig hur du vill leva i din medeltida stad.

Ännu en uppföljare i Stronghold-serien

Stronghold-serien har utvecklats i över 20 år, och fortsätter att leverera spel som fastnar i sin egen kategori någonstans mellan stadsbygge och traditionell realtidsstrategi. Stronghold: Warlords fortsätter denna tradition, fast i en något ny tappning. I spelet försätts vi i det gamla, medeltida Ostasien. Här ska vi bygga vår egen stad och erövra fiender, likt som de flesta realtidsstrategispelen.

Vacker miljö & spännande berättelser

Stronghold-serien har länge varit kända för att utveckla spel med utmärkta grafiker och spännande berättelser. Warlords gör oss definitivt inte besvikna. Det finns en uppsjö av olika spellägen att välja mellan, där var och en kommer med sin egen, unika historia. När man hör den inlevande berättarrösten berätta för en hur en invasion av sitt kungarike skett kan man inte annat än vilja agera.

Under spelets gång samlar man olika resurser som trä, sten och stål, och på sina gårdar producerar man olika livsmedels- och försörjningskedjor. Men man bygger även hus för att locka till invånare som förhoppningsvis vill bli en del av din armé. Armén behöver du för att bli den vinnande spelaren i Stronghold: Warlords.