Ljuvligt VPN-erbjudande

VPN, som står för virtuellt privat nätverk, är en smidig lösning för att surfa privat och skydda din integritet på internet. Fördelen med att använda ett VPN är att det kan användas inte bara på din stationära dator utan även på din surfplatta och telefon.

Din säkerhet säkerställs genom din anslutning till internet via VPN-leverantörens servrar som förser dig med en unik IP-adress. Det betyder att du använder en annan IP-adress än din egen. Därutöver är din internetanslutning krypterad mellan din enhet och den server du är ansluten till, det vill säga att din data konverteras till krypterad kod. På detta vis förhindrar du att din internetanvändning kan spåras eller granskas av obehöriga i okända syften.

Marknadens bästa VPN-erbjudande från Surfshark

Sanningen är att det ger en fantastisk känsla av frihet att kunna surfa på internet privat och säkert. Här presenteras därför ett ljuvligt VPN-erbjudande från en VPN-leverantör som du bör titta närmare på.

Vem gillar inte rabatter? Ett billigt och bra VPN är Surfshark och för dess relativt låga pris tillsammans med en rabattkod erbjuder det mycket. Surfshark har i likhet med andra topprekommendationer ett ljuvligt erbjudande med 30 dagars garanti och livechattsupport dygnet runt. De använder en av marknadens bästa prestanda med bra hastigheter och mångsidiga funktioner. Även för streaming och filuppladdning fungerar det bra. Ta del av rabattkoden Surfshark för att få 81 procent rabatt och gratis användning de första tre månaderna.

Se närmare på denna översikt på vad Surfshark erbjuder och stöder:

  • Stöder marknadens mest populära enheter och operativsystem.
  • Tillhandahåller säkerhetsfunktionen CleanWeb som blockerar annonser, spårning samt skadlig malware.
  • Ger fullt stöd för streaming på Netflix och andra tjänster.
  • Styr din anslutning med hjälp av Whitelister som låter dig välja vilka appar och webbplatser som ska dirigeras via VPN. Denna funktion har två alternativ, antingen att hoppa över VPN för utvalda appar och webbplatser eller låta dem utvalda dirigeras via VPN.
  • Har ett stort servernätverk.
  • Har starka krypterings- och säkerhetsfunktioner inbyggda.

Erbjuder en maximal skyddsnivå

Det viktigaste av allt är att Surfshark erbjuder dig en hög säkerhet. Surfshark skyddar din internetanvändning med 256-bitars kryptering. Denna kryptering är i själva verket den maximala skyddsnivån som gör att ingen kan se dina aktiviteter eller personuppgifter.

Dessutom finns en så kallad ”Automatic Kill Switch”-funktion som kopplar bort din internetanslutning om din anslutning till VPN-servern misslyckas. Detta har fördelen att förhindra att din data och IP-adress läcker ut. När din anslutning till VPN-servern återupprättas återansluts du till internet automatiskt.