Läsarfråga:Jag uppmanas avinstallera alla andra antivirusprogram när jag försöker installera Antivirusprogram?

Läsarfråga: När jag installerar mitt nya antiviruspgrogram, uppmanas jag avinstallera alla andra antivirusprogram. Gäller detta även Adaware Antispionprogram?

Redaktionen: Det finns alltid risker att ha flera skyddsprogram installerade samtidigt. I normalfallet skall man bara ha

ett antivirusprogram installerat på sin dator. Jag frågade Lavasoft(som skapat programmet, AdAware och enligt dem skall

det funka med att köra AVG:s antivirusprogram och Adaawares gratis spionprogram. Jag skulle ändå undvika att göra detta då det kan komma uppdateringar av programmen som man väljer att installera(Man skall alltid ha den senaste versionen installerad av säkerhetskäl) som då kan hamna i konflikt med varanda