Just nu: Twitter rullar ut tre nya funktioner

Just nu håller Twitter på att rulla ut nya funktioner för dig som använder Twitter. Mitt under denna underbara sommardag bestämmer sig Twitter för att överraska sina användare med några nya funktioner. Tyvärr kan du som svensk ännu inte se dem. Det verkar som dessa ännu bara fungerar i USA, precis som när man lanserade senaste funktionen för några veckor sedan, ”Suggestion for You” så dröjer det troligen några dagar innan vi kan använda dem. Mjukvara.se visar dig de nya funktionerna nedan:
Listor:
Den första nya funktionen är temat på de listor man är associerad till. Denna funktion kommer hjälpa dig definera en ny person och vad den personen twettar och diskuterar.
Just nu: Twitter rullar ut tre nya funktioner - Mjukvara.seVilka av dina vänner följer denna personen?
När du skall följa nya personer kan du enkelt se vilka av dina vänner som följer denna personen. Det kommer hjälpa dig att fatta ett bättre beslut om du skall följa dem eller inte. Om många av dina vänner följer honom eller henne borde du kanske också göra det.

Just nu: Twitter rullar ut tre nya funktioner - Mjukvara.seGemensamma Followers
Man kan också se på en persons twitterprofil vilka gemensamma följeslagare man har.

Just nu: Twitter rullar ut tre nya funktioner - Mjukvara.se
Det verkar som om Twitter tänker hålla högt tempo i lanseringen av nya funktioner under detta halvåret. Man fullkomligen sprutar ut förbättringar. Jag hoppas såklart detta även kommer gälla deras driftproblem. Jag upplever att de blivit bättre men det känns inte som de löst problemet. Man undrar såklart vilka fler spännande funktioner som ligger och jäser och som kommer bubbla upp till ytan.
Bildkällor 1,2
Andra artiklar relaterade till Twitter
Hur du använder Twitter
Kända Svenska Twittrare