Youtube Disco-Ny Google tjänst

Ganska tyst har Google lanserat en ny tjänst på Youtube, Youtube Disco. Precis som det låter handlar den om musik. Du kan väldigt fort söka Youtube på artister och få upp all musik som ligger där. Utan att veta exakt så tror jag tjänsten sorterar fram kvalitetsvideosarna. Av alla sökningar jag gjorde fick jag inga dåliga videos. Så det snabbar upp musiksök på Youtube mycket. Det var nästan så jag tyckte den var en konkurrent till Spotify, för det finns så mycket. Youtube disco har dessutom en dimension som Spotify inte har, videon. En video adderar mycket till känslan av en låt
Youtube disco är väligt lättanvänd. I princip kan du bara göra tre saker, söka, spara spellistan, lyssna. Att dela spellistan var dock lite omständigt, det är faktikst enda nackdelen med Youtube Disco.No more, no less. Så dagens inlägg blir väldigt kort. Det finns inte så mycket att sägas, tjänsten måste upplevas. Dess enkelhet imponerade
Youtube Disco-Ny Google tjänst - Mjukvara.seKvällen till ära skapade jag en spellista. Det coola med spellistor från Youtube är att du behöver inte någon speciell programvara, som i Spotifys fall, du kan dela den med alla som använder weben. Min spellista hittar ni här
Relaterade artiklar
Ladda ned videoklipp från Youtube
Mjukvara.se samlade inlägg om Youtube
Vill du diskutera min musiksmak hittar du mig på Twitter här. Vill du bara följa mig mer passivt så hittar du mitt rss flöde här.