Victorinox lanserar världens minsta SSD-hårddisk!

Victorinox lanserar världens minsta SSD-hårddisk! - Mjukvara.seVictorinox har nyligen lanserat tre nya produkter i form av SSD-hårddiskar i fällknivsformat. Produkterna Victorinox Slim, Victorinox Slim Duo och Victorinox Secure SSD(solid-state drive) inkluderar en utfällbar USB-kontakt samt en riktig kniv. Samtliga produkter är i samma storlek som Victornox små nyckelringsfällknivar vilket gör Victorninox Secure SSD till värdens minsta SSD-hårddisk.
Carl Elsener, ordförande för Victorinox, säger: ”Victorniox som varumäker har utvecklats för att möta den moderna, mångsysslande användaren. Våra nya datalagringsprodukter är väsentliga produkter för alla som vill skydda sin professionella eller personliga information. Vi har haft Victorinox kvalitet, funktionalitet, nytänkade, och den ikoniska designen i åtanke när vi utvecklade den nya produkterna. Vilket har resulterat i tre unika produkter.”
Victorinox Secure SSD har dessutom en imponerande hög läs- och skrivhastighet i förhållande till många höghastighets USB-minnen samtidigt som det även innehåller starka krypterings funktioner. Dessutom är Victorinox Secure SSD kompatibel med Apple enheter och Apple’s Secure funktion som stödjer SSD-hårddiskar med upp till och med 128 gigabytes lagringskapacitet.

[ad#Google Blogg]

De nya produkterna kommer även med ett antal anpassningsmöjligheter. Bland annat kan man välja till en monokromatisk display med en upplösning på 96×48 pixlar, dynamisk energiförbrukning och en 32-bitars höghastighetsprocessor.
Victorinox nya produkter är verkligen spännande. De levererar tre olika varianter som alla erbjuder stora lagringskapaciteter i ett oerhört smidigt format. Formatet är ännu en säkerhetsaspekt, de är så behändiga att man alltid kan bära de med sig och därmed vet man alltid var man har informationen.
Källa:
Källa 1