En recension av Children of SilenTown

Svampriket är återigen i fara! Bowser har kidnappat prinsessan Peach och det är upp till Mario att rädda henne. För att göra detta måste han resa genom många olika världar, samla mynt och besegra fiender på vägen. Super Mario 3: Mario Forever är en ny version av det världsrenomerade spelet. I den här versionen får vi följa samma historia, i vilken du reser genom olika världar för att rädda prinsessan från Bowser. Super Mario 3: Mario Forever är ett beroendeframkallande arkadspel som kommer att hålla dig underhållen i timmar.

Grym grafik och problemfritt spel

När det kommer till utseende finns många Mario-inspirerade spelsläpp i alla dess former, men den här levererar spelet på precis rätt sätt. Varje detalj är snyggt utformad, inte minst när det kommer till styrningen av Mario. Spelet löper felfritt utan dröjsmål, vilket gör det enkelt för spelaren att fokusera på varje hopp och eld-skott. Super Mario 3: Mario Forever är en ultimat källa till underhållning från början till slut.

Flera användbara funktioner

I Super Mario 3: Mario Forever har du möjlighet att spara dina framsteg i någon av tre världar. Det betyder att oavsett om du behöver en paus från spelandet och ta vid där du slutade eller börja om på nytt för en förbättrad poäng och alla insamlade mynt, är det inga problem!

Sparfunktionen tillsammans med checkpoints med jämna mellanrum lindrar frustrationen när du misslyckas. Visst är det störigt när Mario går under, men du behöver inte längre börja om från början – istället kan du fortsätta vid din senaste checkpoint.

Precis som vi är vana vid innehåller Super Mario 3: Mario Forever flera hemliga nivåer gömda i rören, men gör dig redo för ännu fler överraskningar när det kommer till bonusnivåer och hemliga ställen att leta mynt.

Mario, precis som vi vill ha det

Sammanfattningsvis erbjuder Super Mario 3: Mario Forever precis allt vi vill ha. Det är snyggt utformat, och lika kul att spela som det ser bra ut.