Dolphin Emulator

Dolphin är en emulator för både Wii, Triforce och Nitendo Gamecube som gör att du kan spela dina favoritkonsolspel på din dator i full HD. Dolphin har funnits sedan början av 2000-talet och dess popularitet har ökat stadigt sedan dess. Med Dolphin kan du njuta av alla klassiska titlar från båda konsolerna samt ett brett utbud av homebrew-spel som finns tillgängliga.

Dolphin: Intuitivt användargränssnitt

Dolphin är en emulator för Wii, Triforce och Nitendo med öppen källkod och har ett användarvänligt gränssnitt som gör konfigurationen så snabb och enkel som möjligt. Dolphin kräver dock vissa kunskaper om datorsystem för att kunna utföra vissa operationer som att ställa in styrenheter eller konfigurera grafikinställningar. Det kan därför vara svårt för nybörjare att använda.

Generellt sätt så har denna typ av programvara problem med dess effektivitet. Med Dolphin Emulator så fungerar vissa titlar och vissa inte på både Wii och Gamecube spel.

Programmet kommer dock med flera konfigurationsskärmar som inte bara gäller huvudapplikationen utan även grafik, DSP, Gamecube Pad och Wiimote.

Dolphin Emulator kommer med avancerade inställningar

Dolphin Emulator kommer med support för Xbox 360 kontroll och andra kompatibla handkontroller, så att du kan anpassa din upplevelse. Dessutom kommer emulatorn med en minnesvisare och dumper, kantutjämning och ansiotropisk filtrering, WAD-stöd, en minneskorthanterare och en actionreplay-simulator.

Huvudkonfigurationsmenyn låter dig aktivera dual core-stöd, fusk och tomgångshoppning, men också att jonglera med CPU-emulatormotorinställningar, såsom JIT-omkompilator, JitIL-experimentell omkompilator och tolk.

Man skulle kunna förvänta sig en hjälpfil eller support men tyvärr så ger inte Dolphin någon offlinehjälp. Och när du försöker navigera dig till deras hjälpsida på deras hemsida så skickas du vidare till den officiella sidan från utvecklaren, vilket inte ger någon vidare hjälp.

Spel i HD med Wii emulator

Dolphin Emulator är ett utmärkt sätt att njuta av dina favoritspel från Nintendos och Wii konsoler i fantastisk HD. Dolphins enkla användargränssnitt gör konfigurationen enkel och de avancerade inställningarna ger dig möjlighet att anpassa din upplevelse för maximal njutning. Även om alla spel inte fungerar med Dolphin Emulator så är det ändå den mest effektiva Wii och Gamecube emulatorn på marknaden.