Candy Crush Saga

Utvecklarna av Candy Crush Soda Saga och Farm Heroes Saga har nått framgång ännu en gång genom att släppa Candy Crush Saga, matcha-tre-spelet som hjälpte till att popularisera det socker söta temat.  Candy Crush Saga har en färgstark och levande grafik, över 500 nivåer av godispussel och en mängd olika specialförstärkare och power-ups.

Candy Crush Saga är ett spel som är lätt att spela och som kan uppskattas av spelare i alla åldrar. Målet är att matcha tre eller fler söta godsaker i rad för att få poäng och dess regelbundna ström av uppgraderingar och nya nivåer kommer att hålla dig fast i dussintals timmar.

Med eller utan Facebook

Trots att det till en början bara var tillgängligt på mobila enheter och Facebook, fick spelet tillräckligt med dragkraft för att bli en fristående butiks APP, så att Windows 10-användare kan ta och fira.

Det Windows 10-specifika spelkontot kan vara obundet från ditt Facebook-konto, till skillnad från de andra två versionerna av spelet, men det kommer att göra spelet mindre konkurrenskraftigt eftersom du inte har någon att jämföra poäng med. Alla dina resultat kommer att jämföras mot en uppsättning standarder om du väljer att spela obehindrat, vilket inte är lika spännande.

Nya Candy Crush Saga – Lika beroendeframkallande?

Idén är verkligen okomplicerad: du ger dig ut på en magisk resa med Tiffi och Mr. Toffee genom Candy Kingdom, besöker underbara platser och möter ljuvliga knasiga karaktärer. Bortsett från berättelsen är spelets huvudmål att du ska växla och matcha dig igenom hundratals nivåer som uppdateras kontinuerligt. Även på de äldsta datorerna fungerar allt felfritt (så länge de kan köra Windows 10). Grafiken är sockersöt, specialeffekterna och interaktiviteten vid utlösande av kombinationer är fantastiska, och allt går smidigt.

Fördriv tiden i det magiska Candy Crush Saga

Ingen kan ifrågasätta hur beroendeframkallande Candy Crush Saga är när du väl spelar några nivåer, trots att den inte erbjuder AAA-grafik, PvP eller PvE-spel, eller något annat av den typen.  Det är fortfarande ett fantastiskt tidsfördriv som kommer att hålla dig underhållen i flera timmar i sträck.