ATG för Android

Att det går att spela svensk travsport online, är förmodligen något de flesta känner till. Precis som många stpra spelbolag, har ATG även skapat en mobil app. Här ska vi tala om ATG för Android, vilket är en komplett applikation för dig som vill spela på och se trav. Kanske talar vi om en av de bästa spelapplikationerna på den svenska spelmarknaden.

Vad det handlar om här, är ett komplett spel app för Android, som du enkelt kan ladda ned och installera i din mobil eller surfplatta. ATG appen är helt gratis. För att komma åt alla funktioner och kunna använda den, behöver du dock ett spelkort och ett spelkonto hos ATG.

Vad finner du i ATG för Android?

I ATG appen är det inte bara trav och galopp som du kan spela på. Här kommer du åt alla former av spel hos ATG. Resultatet blir då att du också kan spela på sportsbetting och online casino. Alltså en mycket komplett applikation som ger dig stor tillgång till spel.

Om vi fortsätter fokusera på svensk travsport och galopp, kommer du här kunna logga in och se startlistor och lägga dina tipsrader. Vill du hellre köpa färdiga system från välkände Harry Boy, går det naturligtvis bra.

När det sedan är dags för loppen att gå, kommer ATG för Android också att inkludera ATG live. Något som gör att du kan se loppen gå och rätta dina rader precis var du än befinner dig. Tänk bara på att du måste vara minst 18 år för att ladda ner och spela.

Spela heller aldrig för mera än du har råd med, utan spela ansvarsfullt. Efter det är det bara att njuta av en applikation med mycket hög kvalitet. Logga in med BankID och ta del av den stora och mäktiga spelupplevelsen i ATG appen.