Junkyard Simulator

Junkyard Simulator är ett spel som verkligen varit efterlängtat. Med detta spel får spelaren möjlighet för att leva sig in i en skrotägares värld och expandera den utefter hens egen kreativitet.

Spelet börjar med grunderna, där man inte förses med annat än en hammare. Under spelets gång ska spelaren samla på sig så mycket skrot som möjligt för att försöka skapa sig den största skrotgården i byn! Under spelet kan man välja att samla skrot från marken, eller investera i större maskiner som krossar massor av skrot åt en – eller en kombination av de bägge. Men det slutar inte här; spelare kan köpa fordon och liknande prylar för att utvecklas ännu mer under spelets gång.

Simulatorspel från Rebelia Games

Simulatorspel har blivit en oerhört populär spelgenre bara de senaste åren. Istället för att spela en hjälte som ska förinta resterande spelare, går simulatorspel som Junkyard Simulator ut på att simulera verkliga yrken – som skrotägarens.

I spelet, från Rebelia Games, är du ägaren av din egen skrotgård. Med kraften av dina egna händer försöker du under spelets gång skapa den största och bästa skrotgården. Detta gör du genom att hela tiden samla på dig olika skrot med hjälp av verktyg som kranar, krossar, elektromagneter, släpvagnar och så vidare. Ju mer skräp du samlar och separerar desto mer tjänar du. Ju mer pengar du har, desto större skräpgård kan du skaffa dig!

I skriven stund är inte spelet ännu lanserat, vilket gör att vi inte kan berömma Junkyard Simulator lika mycket som vi önskar. Utefter de skärmdumpar som finns kan vi dock säga att det är ett extremt verklighetstroget spel med sjuk grafik!