Mjukvaran bakom spelbranschen

Att ladda ner filmer, musik och andra filer via torrents har varit populärt länge. Det är ett sätt för många att få tillgång till saker utan att behöva köpa dem. qBittorrent är ett av de kändaste programmen och de garanterar dig en säker och trygg process. Det är inte konstigt att det är det självklara valet för många användare på nätet.

qBittorrent har flera fördelar

Det finns flera fördelar med att använda qBittorrent. Du får ett pålitligt och transparent program som är väldigt enkelt att använda. Det är dessutom väldigt enkelt att ladda ner programmet vilket är ett stort plus i kanten. Exakt hur du gör för att ladda ner qBittorrent kan du läsa om här.

Är mer transparent än sina konkurrenter

Det som gör att många väljer qBittorrent framför konkurrenten uTorrent är att detta är ett mer transparent alternativ. Du behöver till exempel inte oroa dig för annonser och pop-ups vilket är vanligt för dessa program.

Du kan känna dig trygg i att allt flyter på som det ska, både vid installation och nedladdning. Det finns dessutom alla funktioner som du kan tänkas behöva. Själva designen är verkligen inget banbrytande, men det behövs inte heller. Här ligger allt fokus på att du ska kunna ladda ner dina torrents så snabbt som möjligt.

Ett program som alla kan använda

Om du ska ladda ner torrents för första gången kan du snabbt komma igång med qBittorrent. Du behöver bara installera det enligt instruktionerna och köra med de förinställda alternativen. Sedan är det bara att välja den torrent som du är intresserad av. Det finns flera sajter där du kan ladda ner torrents med de senaste filmerna och serierna.

Det finns även fler alternativ för den som är lite mer insatt i torrents. Du kan bland annat välja hastighet och tagga dina nedladdningar. Du kan även bestämma var dina nedladdade filmer ska förvaras, så du enkelt kan hitta dem på datorn.

Vad är det bästa med qBittorent?

Det bästa med qBittorrent är hur säkert och enkelt det är att använda. Du bör alltid vara vaksam när du laddar torrents, oavsett vilket program du använder. Det finns alltid en risk att en torrent innehåller någon form av malware.

Du kan anpassa programmet så det passar dina preferenser men det är absolut inget måste. Du kan lika gärna köra på standardinställningarna om du vill det. Det räcker gott och väl för den som bara vill ladda ner filer. Det funkar alltså även för den som är nybörjare på torrents.

Kort sammanfattning

qBittorrent är ett open-source program som gör exakt det du kan förvänta dig av ett torrentprogram. Det är pålitligt och har ett gott rykte bland användarna. Det går att konfigurera på flera olika sätt för den som laddar ner väldigt många filer. Du behöver dock inte vara någon expert för att använda det. Det är med andra ord ett program som passar alla. Dessutom är det helt kostnadsfritt, både att ladda ner och att använda. Det är inte så konstigt att det är ett av de populäraste torrentprogrammen på marknaden.