Test av Kaspersky Internet Security 2010 - Mjukvara.seAtt välja antivirusprogram är inte alltid det lättaste. De flesta svenskar vet ganska lite om ämnet och är mer eller mindre utlämnade åt de få experter som finns, en säljare som säljer på något eller tom slumpen. I denna artikeln skall Mjukvara.se guida er till ett antal test av Kasperskys internetsäkerhetsprogramvara Kaspersky Internet Security 2010
Tester av Kaspersky:
Test av Kaspersky Internet Security 2010 - Mjukvara.seMjukvara.se är först ut. Hos mig finner ni en lista över antivirusprogram som är bra. Den speglar mina åsikter om antivirusprogram.
Test av Kaspersky Internet Security 2010 - Mjukvara.seIDG har gjort ett stort test av antivirusprogram. Kaspersky Internet Security 2010 blev rankad bästa program i detta test. Testet är gjort i januari 2010 och innefattade 8 olika program. Tyvärr är testet ännu inte utlagt på nätet.
Test av Kaspersky Internet Security 2010 - Mjukvara.sePCWorld gjorde i november ett test av Kaspersky Internet Security.  På en femgradig skala ger PCWorld Kaspersky 4,5 i Betyg. Du finner en länk till testet av Kaspersky här.
Software.com ger Kaspersky Internet Security 2010 ger antivirusprogrammet ett betyg på 4,5 av 5 möjliga. Här finner ni en länk till hela recensionen.
Test av Kaspersky Internet Security 2010 - Mjukvara.seTkJ har under hösten gjort ett test av Kaspersky på sitt webmagasine, PCOnline. TkJ Ger Kaspersky en fyra av fem möjliga. Här finner ni en länk till TkJ:s test
Om ni är intresserade av att köpa Kaspersky:s antivirusprogram så hoppas jag att ni nu har fått en något mer nyanserad syn på programmet.
Gillade du denna blogposten, följ mig gärna på Twitter för mer tips eller följ Mjukvara.se i din rss läsare genom att klicka här!