Kaspersky Antivirus

Betyg
9/10PC
Mjukvara.se star Mjukvara.se star Mjukvara.se star Mjukvara.se star Mjukvara.se star Mjukvara.se star Mjukvara.se star Mjukvara.se star Mjukvara.se star Mjukvara.se star
Utmärkelser: Kaspersky Antivirus Utmärkelser: Kaspersky Antivirus
Pris: 471

589 SEK

Rabattkod: KASNORDICS
Köp Kaspersky Antivirus
Fakta
Licens: Betallicens, 30 dagars gratis test
Pris: 589 SEK
Tillverkare: kaspersky
Begränsningar: Inga vid köp
Licenstid: 12 månader
Språk: Svenska
OS: XP/2000/Vista, windows 7
Relaterat innehåll
Info
Tillverkare:  kaspersky
Funktioner
Automatisk uppdatering
Proaktiv skydd mot nya typer av virus
Speciell funktion för gamers
Föräldrakontroll
Betygsspecifikation
Funktionalitet   
Användarvänlighet    8
Hjälpfunktioner    7
Support    9
Pris    7
Effektivitet    10
Personlig åsikt    8
Vad användarna tycker

"Ladda hem detta program för en stund sedan!Kanon bra!Tar dessutom mindre pckraft än vad Norton Internet Security 2011 som jag haft tidigare!Kan bara rekomendera...!"
Classe

"Kalasprogram"
Jonas

Mjukvara.se vill veta vad du tycker om Kaspersky Antivirus. Berätta för oss!

Allt Om Kasperskys Antivirusprogram

Kasperskys säkerhetsprogram är vad man kallar ett brett internet- säkerhetsprogram. Det betyder att programmet är byggt fär att skydda dig mot flera kända hoten pä internet utan att du skall behäva tänka sä mycket pä det.

Det läter avancerat men bara om du vill det. Direkt efter installation och scanning funkar programmet och är du ovan kan du känna dig tryggare än när du inte hade programmet. Det bara fungerar. är du proffs finns det mänga funktioner du manuellt kan ställa in.

Kaspersky Internet Security har de alla vanligaste och viktiga funktionerna som blivit standard i alla stärre antivirusprogram, som att exempelvis ha realtidssäkning och att det kollar mail. Det betyder att datorn i bakgrunden kollar sä att inget farligt händer och omedelbart varnar om det dyker upp ett hot. En funktion som är bra är att Kaspersky letar efter program som beter sig som virus. Det gär att Kaspersky kan skydda dig mot virus som inte ens är kända av programmet. Det ger en extra trygghet. Ytterligare en funktion som ger extra trygghet är att det skyddar mot smitta via chattprogram/Sociala meier som ICQ/MSN och Facebook, vilka kommit att bli allt stärre hot och smittkällor.

I Kaspersky Internet Security 2011 finns det nägra nya funktioner:
 • äterställning av System. Efter en attack kan systemet färsäka reparera de skador virus och attacker skapat.
 • Skrivbords Widget. Den nya versionen kan skapa en liten widget du kan ha liggande pä ditt skrivbord och anpassa sä du kan komma ät de delar av säkerhetsprogrammet du använder mest
 • "GeoFilter" Du kan blockera acess till olika länder. Cyberskurkar har nämligen en tendens att komma frän vissa äststatsländer.


Utäver de vanliga säkerhetsfunktionerna har Kaspersky Antivirusprogram nägra extra trevliga funktioner:
 • Aktivera färäldrakontroll och skydda dina barn online.
 • Game mode! Du kan stänga av flera processer som du inte behäver när du spelar spel online, fär att minska systembehoven fär antivirusprogrammet och fä allt till spelet.
 • Leta efter särbarheter i systemet och installerade program.
 • Se vilka program som används pä datorn och anpassa reglerna fär hur dessa program kommunicerar med internet
 • Justera manuellt säkerhetsinställningarna i operativsystem och webbläsare
 • äterställ korrekta systeminställningar efter borttagning av skadlig programvara
 • Skapa en äterställnings-CD sä att du kan äterställa systemet om det smittas av virus
 • Ta bort spären efter dina Internetaktiviteter i webbläsaren (historik, cookies med mera)
 • Anti-Spam
 • BrandväggGränsnittet i Kaspersky är mer komplext än hos en del andra program. Ovana internetanvändare kan bli nägot färvirrade av detta. Ska man ha det som en vanligt antivirusprogram är det enkelt, men det finns ocksä ett djup som är svärare. Fär proffsen framstär Kaspersky som ett självklart alternativ, dä du kan anpassa det mesta i programmet, efter dina behov.

När jag testat programmet upplever jag att det inte gär min dator speciellt mer längsam. Starttiden färlängdes endast nägra fä sekunder. Sätter jag dessutom programmet i spelläge, märks det i princip inte att programmet är pä
 

Kaspersky Internet Security är kompatibelt med Windows 7

Kaspersky Antivirus är definitivt ett program som jag kan rekommendera. Det är absolut ett av mina favoritprogram när det kommer till antivirus. Priset är lite hägre än genomsnittet pä marknaden. I gengäld fär du fler anpassningsmäjligheter och skydd av din dator som kickar in innan viruset är pä plats.. Kaspersky är ett ryskt säkerhetsfäretag men programmet är pä svenska och supporten är pä Svenska!Christain Rudolf
Skrivet av Christian Rudolf
Expertskribent - Antivirus och Brandvägg
Vad tycker du om Kaspersky Antivirus?
Berätta för Mjukvara.se!


Ditt namn


Din e-mailadress (Mjukvara.se lämnar aldrig ut din e-mailadress)


Din hemsida eller blogg


Din recension


Användarnas recensioner av Kaspersky Antivirus

"Ladda hem detta program för en stund sedan!Kanon bra!Tar dessutom mindre pckraft än vad Norton Internet Security 2011 som jag haft tidigare!Kan bara rekomendera...!"
Classe

"Kalasprogram"
Jonas

"

Har tidigare instalerat Kaspersky i både PC och "Mac ant.virus" men med en hel del problem som följd Hackarna kunde stänga av K-sky när jag surfade och under uppgradering trängde man in sina egna hackerprogram i uppgrad. Man lade också in ett ping program i Mac för att se när jag var uppkopplad i och med att Macen var inställd för anonym surf. pc var man helt enkelt inne i till 100% och kunde göra vad man önskade. djävligt otäckt. I Macken var en storhacker vid namn Wheel inkopplad och han spärrade 2 st HDD som jag sedan inte kunde logga in i. utan det var bara att formatera om dom. Vare sig Telia, Appel, etc vågade inte göra något dom spelade ovetande pga risken att deras hemsidor skulle släckas, mina funderingar mitt påstående. tom Polisen som jag fick att granska mina problem kunde inte eller ville inte se något. Vad är det som pågår på Internet, hackrna har den totala makten over nätet vill jag påstå, vad göra åt dom när myndigheterna inte vågar göra något. Hackarna vill ju släcka Facebook för deras lagringar av uppgifter?? och det skall komma från hackare hmmmmmm All denna djävla skit började när jag day-tradade för ca 4 -5 år sedan. Ps. jag har provat dom flesta stora F-secure, Norton, m.fl. samma problem med alla hackarna kan dom mycket väl och när dom kan hantera datorn från insidan ja då så vill jag påstå att slaget är så gott som förlorat om inte myndigheterna inte stänger av hackarnas IP-adresser och lagför dom, hmm eller kan dom inte hitta hackrna eller vågar dom inte. man just undrar, FRA måste väl kunna spåra dom eller ?? dom blir ju hackade själva. ?????????? Vem har makten över nätet tro ?? Lång recension men helt sann. Sven-Olov

"
Sven Olov

"

Håller helt med, har använt Kaspersky i alla år och inte råkat ut för någonting! :-) har ni hört om den nya sajten toppen? De har i varje fall skrivit lite om er, tänkte det kunde vara skoj att veta ;) http://toppen.nu/programvara-på-nätet.html

"
Per

"

Dessa använder jag för att skydda min dator och det har hitintills funkat bra

"
Magnus Bråth

kaspersky
Bäst med Kaspersky Antivirus
 • Svensk support
 • Minimal belastning på ditt system
 • Enkelt att avvända
 • Gratis test, 30 dagar
 • Många anpassningsmöjligheter


Köp Kaspersky Antivirus

PCOnline.se"Kaspersky Internet Security 2011 är ett effektivt säkerhetspaket med många riktigt bra funktioner. Programmet ligger tyst och snält i bakgrunden utan att störa dig som användare."
Källa: PCOnline.se

Video: Se hur Kaspersky Antivirus fungerar

Hjälpte denna sidan dig?

Tipsa gärna dina vänner genom att blogga, Twittra eller Facebooka Mjukvara.se!

Skärmdumpar av programmet
Kaspersky Antivirusprogram genomsöker en dator. Denna scanning behöver man göra omgående efter att antivirusprogrammet är installerat!
Vid genomsökningen hittade Kaspersky något som antivirusetprogrammet bedömmer som ett hot och frågar mig om jag vill ta bort det eller lägga koden i karantän, för att oskadliggöra viruset.
Den stora skillnaden mellan ett gratis antivirusprogram och ett köpt program, är att om man köper programmet, kan man ringa supporten. Kaspersky erbjuder telefonsupport, sökbar information och forum för sina kunder!
I Kasperskys program finns det många funktioner för att skydda dig. Här finns ett urval av dessa. I denna delen av programmet kan du anpassa alla funktioner så att det passar dig eller tom stänga av dem!