För många användare är detta med Antivirusprogram ett mysterium. Det blir inte heller lättare när programmet inte heller är på sitt egna modersmål. Speciellt gratis antivirusprogram är ofta på engelska eller så vet man inte hur man skall ändra språk i programmet. Jag önskade att jag kunde skriva en lång lista över gratisprogram som är på svenska. Tyvärr är det svårt. Endast 10 miljoner människor har svenska som modersmål och det är ganska få människor
Gratis Antivirus på svenska
Panda

Gratis antivirusprogram på Svenska - Mjukvara.sePanda gratis antivirus är en ganska ny produkt. Denna jobbar i realtid mot Pandas servrar för att kontrollera kod. Cloud antivirus kallas denna teknologi. Pandas antivirusprogram är på svenska och Panda har ett dotterbolag i Sverige. Panda har både support och programvara på svenska.
Avast
Gratis antivirusprogram på Svenska - Mjukvara.seAvast är en lite udda fågel bland de gratis antivirusprogrammen. Man har nämligen en alldeles speciell design. Antingen gillar man den eller inte. Oavsett desgin är programmet väldigt snällt vid din dator och kräver inte så mkt. Avast antivirus gratis finns att få på svenska. Det finns en svenska agent i Sverige som erbjuder support på Svenska  och programmet finns på svenska.
Comodo Antivirus och Brandvägg
Gratis antivirusprogram på Svenska - Mjukvara.seEtt program som är ganska okänt i Sverige är Comodo. Trots att det är okänt har det språkstöd för svenska. Trots att det mig veterligen inte finns en svensk agent för programmet eller en svensk websida. Här kan du ladda ned Comodo brandvägg och antivirus gratis
Tyvärr är listan kort men troligen kommer även Microsoft i år med en svensk version av deras antivirusprogram Microsoft Security Essentials.
Vill du veta mer om antivirus så följer du Mjukvara.se i din rss läsare eller kontaktar mig på Twitter