Voddler invites lottas ut!

Voddler
Voddler

Voddler invites är glödheta. Mjukvara.se har fått den stora äran att dela ut 15  invites av Voddler till Mjukvara.se:s läsare. Eftersom jag är bloggare vill jag gärna premiera bloggare. En bloggare lägger ofta mycket tid och får sällan uppskattning. Nu kan ni säga att ni hade nytta av er blogg!
Såhär får ni en invite:

  • Ni skriver en blogpost om Voddler och denna invite utlottning. Därefter mailar ni mig så jag kan ge er en invite
  • Ni skriver en kommentar till denna blogposten och håller tummarna allt vad ni kan!

För er som inte får en invite eller måste ha en voddler invite nu!
Jag har faktikst en lösning för er. Jag har byggt en speciell RSS feed ni kan ha i er Google reader eller vilken läsare ni nu använder. Denna tjänst trålar hela den svenska bloggosfären efter voddler invite utlottningar, allt för ni enkelt skall kunna jaga invite utlottningar.
Genom att trycka här kan ni få denna feed i er rss läsare. För er som inte använder RSS läsare, ni kan öppna upp sidan och se vart utlottningarna är.
Betänk att Voddler fortfarande är en i en betafas, det betyder att ni kommer hitta buggar och ibland kommer funktion, sluta fungera.
Om du gillar denna blogposten så prenummera på Mjukvara.seVoddler invites lottas ut! - Mjukvara.se . Om du är inne på Mikrobloggande följer ni mig på Twitter här
Relaterade blogposter
Recension av Voddler
Här finner ni en feed för att hitta Spotify invites. Den fungerar på samma sätt som min feed för Voddler invites och den var en stor succe. Den feeden har hjälpt flera tusen svenskar att hitta en invite