Voddler invites utdelade

Under gårdagen hade Mjukvara.se en utdelning av Voddler invites. Det verkar som om många har hört talas om Voddler redan och informationen spred sig fort i bloggosfären och Twittersfären. Inom loppet av ett par tre timmar hade ett antal bloggare skrivit om ämnet och de har fått Voddler invites skickade till sig. Tyvärr fick Mjukvara.se bara 15 invites att dela ut. Det var många som önskade sig och tyvärr fick ni inga denna gång. Det är dock troligt att jag kommer ha fler utdelningar av invites här på Mjukvara.se, så håll ett öga på bloggen så skall det nog lösa sig. Nästa gång kommer jag nog få fler invites att dela ut.
För er som verkligen vill ha en Voddler invite har jag skapat en feed som trålar blogosfären efter invite utdelningar av Voddler. Det är min spaning att dessa utdelningar blir fler och fler för varje vecka som går. Med hjälp av feeden kan du enkelt få information om dessa utlottningar, skickad till dig i din Rss läsare. Här hittar du en länk till Mjukvara.se voddler invite feed!
Om du gillar denna blogposten så prenummera på Mjukvara.seVoddler invites utdelade - Mjukvara.se . Om du är inne på Mikrobloggande följer ni mig på Twitter här