Har lite dåligt med tid att blogga just nu. Mycket annat som kräver min uppmärksamhet. Även om detta är tråkigt så har jag istället börjat lägga upp lite tyngre artiklar i olika ämnen. Djupare och nyttigare än bloggposter.
Veckan började med en djup artikel om virusscanners. Vad är de bra för och varför skall man använda dem. De är inte ett substitut till antivirusprogram men de har sin plats. I artikeln ingår ett test av vilken jag upplever funkade bäst.
Vem har inte haft problem att få igång sitt windows program. Här finner du en manual för vad du kan göra när ditt windows vägrar starta. Flera nyttiga tips om vad du kan göra för att få igång din dator så att den fungerar korrekt.
Pusha är ett samhälle på nätet där användarna får tipsa varandra om länkar och medlemmarna själva röstar fram vilka länkar som är bäst just nu. Jag är med, läs denna artikel om hur du kommer igång med pusha och nyttan av Pusha och gå med du också
Under veckan fick vi även upp en programvarusida för Skype
Under veckan kommer det nog ett helt dussin djupa artiklar och flera programvaror. Skall försöka hinna med några blogposter om släktforskning på nätet också!