Hur du gör skärminsplening i Hulu på PC, Mac, iPone och Android

Förstapersonsskjutspelet Terminator: Resistance utspelar sig i ett framtida världskrig där robotar har fått makten över mänskligheten. Spelet, precis som namnet antyder, är baserad på filmserien med samma motiv. I Terminator: Resistance spelar du genom karaktären Jacob Rivers, en soldat från Resistance. Trots att spelet fått rätt dåliga omdömen av andra gillar vi det fortfarande för sin klassiska gameplay och snygga grafik (för att ändå vara ett rätt gammalt spel).

 

Utforska den postapokalyptiska världen

Älskar du Terminator-filmerna kommer du definitivt inte bli besviken på Terminator: Resistance. Är du däremot ingenting för postapokalyptiska spel föreslår vi att du läser någon av våra andra recensioner. För det är just den världen Terminator: Resistance utspelar sig i – en värld efter robotarna har tagit över människornas roll på jorden. Här får du chansen att uppleva alla de händelser som lett fram till slutstriden mellan människor och maskiner, och du får göra det i ett nervkittlande förstapersonsskjutspel med grymma funktioner.

Underhållande spel med en grym storyboard

Trots den kritik spelet fått står vi fortfarande för våra åsikter. Vi säger inte att Terminator: Resistance är det bästa förstapersonsskjutspelet på marknaden. Tyvärr är den inte ens i närheten av spel som Counter Strike: Global Offensive eller klassiska Half-Life. Men man kan inte förvänta sig att alla spel ska vara av lika hög kvalitet som klassikerna.

Terminator: Resistance har dock allt det som behövs av ett bra förstapersonsskjutspel. Underhållningen finns där och storyboarden är verkligen ingenting att klaga över. Gillar du postapokalyptiska äventyr kommer du definitivt inte bli besviken!