Introvert: A Teenage Simulator

Det kontroversiella och tankeväckande spelet Introvert: A Teenage Simulator försätter dig i en mörk miljö. Spelet tar hand om tankegångar som tyvärr uppstår hos många tonåringar idag. Frågor kring mobbning och självmord är ett återkommande tema och under spelets gång kan du fatta olika slut som kan förändra resultatet av spelet extremt.

Ett mörkt men spännande spel från Euphoric Brothers

Spelet börjar med att du, en av de två nya eleverna i skolan, hör från ännu en ny kille i skolan att han kommer skjuta alla om han inte skaffar några vänner på 5 dagar. Ödet ligger nu i dina händer: ska du rädda alla andra genom att bli vän med honom, gå på dejt med tjejen som visat ett tydligt intresse för dig, eller varför inte hänga med skolans mobbare som planerar ett inbrott på skolan under morgondagen? Det är helt upp till dig. Du har 5 dagar på dig att fatta ditt beslut, så se till att göra det klokt.

Inte för vem som helst

Enligt oss är Introvert: A Teenage Simulator, som förresten fått sitt namn efter den självmordsbenägna introverte killen, ett välskapat spel. Det är spännande att genomföra de olika besluten som spelare, men samtidigt berör spelet väldigt tuffa ämnen som kanske inte passar vem som helst. Miljön är väldigt mörk och dyster, och med tanke på de ämnen som faktiskt tas upp under spelets gång kan det vara värt att överväga noggrant huruvida du pallar det eller inte innan du ger dig in i spelvärlden.