Jag har fått det omdömet och förra veckan var det verkligen full rulle på här på Mjukvara.se. Jag var djupt inne i benhögen och frossade (älskar detta uttrycket, det skänker en så bra bild på näthinnan)
Men vi skall vara lite kronologiska när vi sammanfattar förra veckan. Jag är ju på väg att börja skriva om släktforskning och nätet. Ni som har kunskaper, kontakter, information, upplevelser, tveka inte att kontakta mig. Det kan bli en bloggpost av det.  Analogt med detta skrev jag en personlig kom igång guide för Myheritage. Om jag mot all förmodan har några okända släktingar där kan ni lägga till mig till ert släktträd.
Veckan gick såklart i kärlekens tema. Det fanns möjlighet för er manliga läsare att skydda era fruar/sambos/fästmöer online om ni tipsade dem. Det finns någon licens kvar så det är bara att höra av sig. Tommy och jag la också upp vår undersökning om bloggande och kärlek. Enligt den undersökningen tror hela 84% att man kan träffa någon via bloggande.  Carolin Dahlman, kärleksexpert hade vänligheten att diskutera vår undersökning om kärlek. Här finner ni också ett exempel på att spammarna firar alla hjärtan. jag fick mitt första spam mail med tema alla hjärtan, lite sent tycker jag.
Jag höll på att överdosera i ekologiska gelehjärtan och var tvungen att jämna ut med lite säkerhetsinlägg. Nybörjartips gällande Antispyware och att du måste vara lite smart när du surfar.
Mjukvara.se renoveras också, sakta med säkert. Under förra veckan skrev jag om min artikel om bra program till Iphonemobilen. Kom gärna med synpunkter. Jag valde program utifrån ett svenskt perspektiv.  Jag publicerade också några fler recensioner av olika programvaror Avira Antivirus. Bitdefender antivirus och Laneye intrångsdetektering. Detta är en del i förbättringsarbetet av Mjukvara.se. Uppdatera och bygg ut så det kan bli den resursen som jag har som mål att det skall bli.