Snart är en Iphone i var man hand. Apple säljer allt de kan producera. Det sägs att det säljs 300000 telefoner i veckan globalt. För några månader sedan var en Iphone en ganska exklusiv produkt i Sverige. Man var tvungen att köpa dem utomlands och låsa upp dem. Ett rätt stort projekt för de flesta men innehavaren av en Iphone var garanterad uppmärksamhet när den togs fram.
Idag är det inte så. Fram till för några dagar sedan kunde man köpa en applikation i Apples Iphone store som hette ”I Am Rich” för priset 999,99 USD. Det högsta priset en tredjepartsutvecklare kunde ta för en programvara i Apples butik. 8 individer hann köpa denna applikation innan Apple plockade ned den. Varför är oklart i skrivandet stund. Så här ser utvecklaren, Armin Heinrich, i ett mail till The Times:”I have no idea why they did it and am not aware of any violation of the rules to sell software on the App Store,”
Vad gör då applikation. Inte så mycket faktikst. Den har en schysst bild som lyser rött 😉
Jag kollade även runt på fildelningsnätverken efter just denna programvara men verkade inte hitta den. Lite märkligt tycker jag men någon läsare kan kanske upplysa oss var vi hittar denna programvara?
Nedan finner ni även en video av lite tveksam kvalite som beskriver programvaran:

Mjukvara listar sina bästa Iphone-program.