Mjukvara.se nominerad Yabas Bloggtävling - Mjukvara.seYaba står för ”Yet Another bBoggaward”. Även om det är ironi i namnet på tävlingen så är det en prestigefylld tävling bland bloggare. Detta är såklart väldigt roligt för mig. Mjukvara. se är mindre än två år gammal som websida och blogg och jag har slitit hårt. Idag är jag nära att knäcka 100000 unika besökare i månaden så ni kan förstå att jag legat i.
I alla fall, det är en webbyrå som heter Daytona som anordnar tävlingen. Mjukvara.se är nominerad i kategorin trender och webtjänster. Såhär skriver Daytona om kategorin:

”Dessa bloggar har järnkoll på de allra senaste tjänsterna och funktionerna där ute. Ibland som rena nyheter, ibland med djupare analyser och förutspåelser.”

Så håller ni med blir jag väldigt glad om ni röstar på mig i denna tävlingen. Det tar ca 60 sekunder av er tid. Röstar gör ni här och för att enkelt hitta Mjukvara.se i listan skriver ni bara ”CTRL f mjukvara.se” så hittas Mjukvara.se utan att ni behöver leta. Här har ni sidan där ni röstar på mig.