Apple har rullat ut den senaste uppdateringen till OS X Lion, vilket innebär att versionsnumret nu klättrat till 10.7.3. Uppdateringen ska bland annat förbättra systemets stabilitet, säkerhet och göra det mer kompatibelt med bland annat Windows. Dessutom innehåller uppdateringen en ny version av Apple’s webbläsare Safari.
Mac OS X Lion 10.7.3 lanserad! - Mjukvara.se
Uppdateringen lanserades igår utan något spektakel. Men användarna som var ivriga att uppdatera sitt system, upptäckte ganska snabbt att uppdateringen har vissa barnsjukdomar. Bland annat kraschar applikationer slumpmässigt samt att det uppstår vissa grafikstrul. Det är dock viktigt att poängtera att det är långt ifrån alla användare som blivit drabbade av problem med uppdateringen.
I detalj ska uppdateringen bland annat förbättra:

  • Inloggning med hjälp av Smart Cards till OS X.
  • Förbättra kompabiliteten för fildelning med Windows.
  • Lösa problem med anslutningsproblem via trådlösa nätverket.

[ad#Google Blogg]
Apple har blivit varse problemen med uppdateringen och arbetar på att lösa dom. Till dess att de har löst problemen är det kanske bäst att vänta med uppdateringen. Alternativ kan du ladda ner uppdateringen manuellt från Apple’s webbplats. Genom att göra detta ska man kringgå vissa problem med uppdateringen. Det är dock inte till hundra procent tillförlitligt.
Källa 1
Källa 2