Loop Hero

Loop Hero är ett sprillans nytt spel på marknaden utvecklat av Four Quarters. Det är ett strategispel, men ett sådant som inte påminner om något annat strategispel vi spelat förr. I spelet tas fokusen nämligen bort från protagonisten, och riktas istället mot vad du som spelare kan göra för att forma miljön runtomkring denne. Det vill säga den miljö du kan anpassa för att utforma äventyret och få din karaktär att klara sig så lång tid som möjligt.

Ett unikt, intuitivt & spännande spel

Spelet börjar väldigt simpelt till att starta med. Din hjälte börjar “the loop” och klarar sig igenom några nybörjarnivåer. Spelet går ut på att förstöra de onda varelser som lever på slingan och samtiidgt få redskap du kan använda under spelets gång. Med dessa redskap skall det byggas terränger och byggnader som kan placeras på spelbanan för att skapa en slags karta. Under spelets gång låser du upp nya klasser, kort och förmåner. Meningen med spelet? Att stoppa den oändliga cykeln!

Strategi krävs för att bryta tidsloopet

Spelet går således ut på att bryta Lichs hemska tidsloop. Detta gör du genom att planera din kamp strategiskt genom att placera ut de kort du tror kan leda dig mot slutmålet. Under spelets gång kommer du möta en uppsjö av olika bossar du måste förinta för att rädda den förlorade världen.

Four Quarters har verkligen varit kreativa när de utvecklat detta fantastiska spel som är en blandning av RPG (rollspel), simuleringsspel och strategispel. Du befinner dig i en oändlig loop och varje beslut du tar kommer bana vägen för framtiden!