lavasoft presskittIdag släpper lavasofts sin nya version av sin programvara Ad-Aware. Inte helt oväntat heter den Ad-Aware 2008 ;-). För er som inte vet är detta ett anti-spyware program, alltså ett program som hindrar din dator från att infiltreras av program som tex visar extra annonser när du surfar eller spionerar på dig och vad du gör på nätet.
Den förra versionen var bra. En av Mjukvara.se:s favoriter inom antispyware. Den nya versionen är ännu bättre. De två förbättringarna som vi tycker är viktigast är dessa:

  • Man har lagt till en antivirus funktion för att skydda dig mer och bättre.
  • Man har förbättrat programmet så den påverkar din dator väldigt lite när programmet ligger i bakgrunden och skyddar dig.

I vårt arbete att göra Mjukvara.se bättre har vi därför skapat en speciell sida där man kan ladda ned gratisversionen av Ad-Aware 2008 och där vi även recenserar gratisprogrammet. Kolla vår sida om gratis Ad-Aware 2008 Vill man bara ha gratisprogrammet kan man ladda ned det från denna länken, ladda ned gratis Ad-aware!
Vi har även uppdaterat Mjukvara.se.s recension av Ad-aware 2008 PRO med ny video, ny text och nya skärmdumpar. Programmet är i skrivandet stund bara 3 timmar gamalt så vi har ej någon feedback från användare och ni får gärna skicka in vad ni tycker om nya Ad-aware PRO. Som tack kan jag länka och skriva om er blogg.