Vem som helst kan ladda ner och prova Microsoft Office 2010 Beta helt gratis. Men tänk på det här!
Så laddar du ned Office 2010 Beta - Mjukvara.seBetaversionen av Microsoft Office 2010 är en testversion av en inte färdig produkt. Beta innebär att programmen inte är klara, utan innefattar fortfarande buggar och kan sakna funktioner som de fullständiga programmen kommer att innehålla.
Skälet till varför Microsoft lägger ut Office 2010 i beta är för att användare ska kunna testa programmet redan nu. Detta hjälper Microsoft med att lokalisera fel, eftersom de får en massa gratis arbetskraft från alla de som passar på att testa Office 2010. Microsoft brukar dock vara rätt noga med att även betaversionerna av deras programvaror ska fungera bra.  En dålig beta är ingen bra marknadsföring.
Innan du laddar ner betaversionen av Office 2010, tänk på att aldrig installera en betaversion på din ordinarie arbetsdator. Skulle något gå fel, får du själv stå för konsekvenserna – det är en grundregel vad gäller betaversioner. Testa på egen risk.
Enligt Microsofts specifikationer ska du avinstallera tidigare versioner av Office-paketet innan du lägger in betan.  Det talar återigen för vikten av att installera på en testmaskin eller i en virtuell miljö.
Betaversionen, som i skrivande stund bara finns på engelska, du hämtar den här!
Så laddar du ned Office 2010 Beta - Mjukvara.se
Du kan ladda ner betaversionen av Office 2010 gratis från Microsoft hemsida.
Relaterade artiklar:
Mjukvara.se går igenom nya office 2010